VISER ALT: Skuespiller Jennifer Aniston legger ikke mye i mellom i sitt nyeste intervju...
VISER ALT: Skuespiller Jennifer Aniston legger ikke mye i mellom i sitt nyeste intervju... Vis mer

Her viser hun frem superkroppen!

Den sexy 41-åringen avslører det meste i et nytt intervju...

Publisert
Se link til de sexy bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespiller Jennifer Aniston (41), aller mest kjent fra TV-serien «Friends», avslører det meste i neste nummer av det amerikanske magasinet Allure.

Aniston stiller opp til både intervju og en photoshoot, begge av en ganske intim art.

Hun avslører blant annet at hun hatet «Rachel-looken», hårfrisyren hun hadde da hun spilte i «Friends» og som var med på å gjøre henne berømt.

- Hvordan skal jeg si dette? Jeg synes det er den styggeste hårfrisyren jeg noen gang har sett, forteller hun til Allure.

Før fotograferingen ble den vakre skuespilleren heller stylet etter inspirasjon fra Brigitte Bardot, 1960-tallets sexbombe. Hun ble også iført en oppkneppet silkepysjamas - som blotter både Anistons mage og brystparti. Dette er kroppsdeler som Hollywood-stjernen har få betenkeligheter med å vise frem.
 
- Jeg har ikke så store utfordringer når det gjelder magen, det er rumpa jeg må jobbe med, avslører Aniston i intervjuet ifølge Huffingtonpost.

Bildene viser også en halvnaken Aniston der kun en teddybjørn skjuler puppene hennes.
Og i intervjuet innrømmer hun dessuten at hun lager drinker på billigste måte og at hun har en merkelig fascinasjon for datingprogrammet «The Bachelor»...

Se de sexy bildene av Jennifer Aniston her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Alle så stjernens pupper!


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer