Her viser hun frem magen!

Den gravide popstjernen er lei av dårlige paparazzibilder...

KUNSTNERISK: Den gravide popartisten Pink var lei av paparazzienes grusomme bilder - så hun fotograferte like gjerne magen sin selv og la det ut på Twitter.  Foto: Pink, Twitter.com
KUNSTNERISK: Den gravide popartisten Pink var lei av paparazzienes grusomme bilder - så hun fotograferte like gjerne magen sin selv og la det ut på Twitter. Foto: Pink, Twitter.com Vis mer
SEHER.NO:  Den amerikanske artisten Pink (31) går for tiden gravid med sitt første barn, som hun venter sammen med ektemannen Carey Hart (35).

Hun har tidligere gjort narr av gravidbilder av seg selv som paparazzifotografer har tatt av henne. Nå tar den tøffe artisten grep og sørger for å selv gi fansen et bilde av sin gravide mage:

- Siden dagens paparazzifotografer fullstending mangler dyktighet og kunstnerisk talent, og bildene deres er grusomme...

- ... så skal jeg heller legge ut et selvportrett som jeg tok i går morges. Da
kan alle dere som har spurt om magebilder få se magen min, skrev hun på sin Twitter-profil 4. februar.

Og Pink fortsetter å sparke til fotografene. Bildet av den voksende magen, som allerede har fått nesten 900 kommentarer, er i svart-hvitt og har et noe kunstnerisk tilsnitt. 

Den freidige popstjernen påpeker at hun bare har gått på fotokurs i tre uker - men at hun allerede er en mye bedre fotograf enn noen av paparazziene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet barnet i 7. måned