SEXY: Audrina Patridge viste frem sin solbrune, hår- og fettløse bikinikropp på stranden i California denne uken. Noe å strebe etter til den norske bikinisesongen? Foto: All Over Press
SEXY: Audrina Patridge viste frem sin solbrune, hår- og fettløse bikinikropp på stranden i California denne uken. Noe å strebe etter til den norske bikinisesongen? Foto: All Over Press Vis mer

Her viser hun frem bikinikroppen

Den vakre reality-stjernen var i strålende humør på stranden.

Publisert
SEHER.NO: Amerikanske Audrina Patridge (25), kjent fra MTV-serien «The Hills», deltok i fjor høst i danseprogrammet «Dancing With The Stars».

Og det er tydelig at den harde dansetreningen i programmet ikke har gjort den vakre 25-åringens kropp mindre lekker! Under en foto-shoot på stranden i Santa Monica denne uken så TV-stjernen nemlig svært slank og veltrent ut.

Brunetten var iført en turkis bikinitopp, kombinert med en rosa og lyseblå bikinitruse med knytting i sidene. Bikinien viste frem figuren hennes på perfekt vis, skriver Daily Mail om de sexy bikinibildene.

Sannsynligvis ble foto-shooten avholdt i forbindelse med skjønnhetens nye TV-serie «Audrina», en realityserie om 25-åringens hektiske liv og forsøk på å kombinere berømmelsen med sitt vanlige familieliv.

Med på stranden var nemlig en venninne av Patridge, samt hennes vakre mor Lynn, som også ble fotografert. TV-stjernen så ut til å more seg veldig, og hun gliste, lo og tullet rundt i sanden. Spesielt begeistret var hun over den myke venninnens gymnastikkøvelser - deriblant en perfekt utført salto på bar bakke!

Patridge skiftet bikini flere ganger - hun ble avbildet sammen med moren og en pikinikkurv iført en oransje og rød bikini, og hun lekte seg med en orientalsk parasoll iført en blå- og hvitfarget bikini, ifølge All Over Press.

I mars vakte ekskjæresten hennes Corey Bohan (28) oppmerksomhet da han skrev en rekke hissige meldinger om henne på nettsamfunnet Twitter. Hun svarte med å kalle Bohan bitter fordi det var hun som dumpet ham, og fortalte at han har et dårlig temperament, skriver Daily Mail.

Kanskje ikke så rart at han er bitter - når det kanskje er Patridges nye flørt, polospilleren Nic Roldan som får mest glede av hennes smekre kropp fremover...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Driver med hysterisk slanking før turnéen  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer