Her viser hun fram sin nye kjæreste

Bar Refaeli skjulte ikke følelsene i hjemlandet.

SMILTE: Supermodellen Refaeli ble singel i mai, etter at forholdet til Leonardo DiCaprio tok slutt. Nå kan det se ut som at hun har kommet seg raskt videre. Foto: All Over Press
SMILTE: Supermodellen Refaeli ble singel i mai, etter at forholdet til Leonardo DiCaprio tok slutt. Nå kan det se ut som at hun har kommet seg raskt videre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forholdet mellom den israelske supermodellen Bar Refaeli (26) og ekskjæresten Leonardo DiCaprio (36) tok slutt i mai.

I etterkant har skjønnheten blitt koblet til David Fisher, og Refaeli tok nylig Fisher med seg til sitt hjemland.

Det angivelige paret festet sammen på Oto Bar i byen Tel Aviv, og forlot nattklubben sammen. Der ble de møtt av blitz-regnet fra fotografene som hadde møtt opp.

Refaeli klarte ikke å holde fingrene vekk fra Fisher, og holdt på ham i det de gikk mot bilen.

Det ble hevdet at DiCaprio gjorde det slutt med Refaeli fordi hun ikke ønsket å få barn med det første. Refaeli satser for fullt på sin egen karriere.

- Leonardo fortalte Bar at han forventet barn dersom de skulle gifte seg. Hun ser for seg at hun vil bli mamma en dag, og starte en familie, men hun fokuserer på karrieren nå for tiden, sa en kilde til nettstedet ShowbizSpy.com.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han ba henne pelle seg vekk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer