UTVIDER FAMILIEN: Jessica Alba er lykkelig med ektemannen Cash Warren  og deres datter Honor Marie. Snart blir familien på tre til fire. Foto: All Over Press
UTVIDER FAMILIEN: Jessica Alba er lykkelig med ektemannen Cash Warren og deres datter Honor Marie. Snart blir familien på tre til fire. Foto: All Over Press Vis mer

Her viser hun fram gravidmagen

Jessica Alba hadde på spesialdesignet kjole for anledningen.

Publisert
SEHER.NO: I februar kom nyheten om at Hollywood-skuespilleren Jessica Alba (29) venter sitt andre barn.

Det betyr at datteren til Alba og ektemannen Cash Warren (32), Honor Marie (2), snart blir storesøster.

Mandag var det duket for den årlige Met Costume Institute Gallaen i New York, og da viste «Verre enn verst - Little Fockers»-stjernen fram den voksende magen for første gang under en offisiell tilstelning.

Ifølge Perez Hilton valgte Alba en kjole fra Ralph Lauren, som var spesialdesignet for nettopp henne for anledningen. Og med den løstsittende gullkjolen, prøvde ikke Alba å framheve magen, snarere tvert imot.

Nylig avslørte skuespilleren at hun faktisk har blitt mer «vill og gal» etter at hun ble mor for omtrent to og et halvt år siden.

- For etter at hun er lagt for kvelden så kommer alle mamma-venninnene mine på besøk, og så danser og fester vi hjemme hos meg, avslører hun ifølge Femalefirst.

Jessica Alba og Cash Warren giftet seg sommeren 2008, noen på uker før Alba fødte deres første barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg lager ikke mat til alle  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer