VISER MAGEN: Lothe Svendsen har termin 1. juni. Slik ser magen ut nå. Foto: Privat
VISER MAGEN: Lothe Svendsen har termin 1. juni. Slik ser magen ut nå. Foto: Privat Vis mer

Her viser hun fram babymagen

Paradise-Stine avslører barnets kjønn...

Publisert
SEHER.NO: I november i fjor ble det kjent at den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Stine-Marie Lothe Svendsen (21) hadde blitt gravid.

Nå viser Lothe Svendsen fram babymagen og avslører at hun venter en gutt. Likevel betyr ikke kjønnet så mye for reality-kjendisen.

- Så lenge barnet er friskt så har ikke kjønnet noe å si, sier Stine Marie til Seher.no.

Da graviditeten ble kjent, fortalte Stine-Marie at hun hadde vært gjennom en tøff tid med mye oppkast og kvalme. Hun kaster fortsatt opp, men forteller at hun føler seg bedre nå.

- Jeg har vært veldig mye dårlig, men det går bedre nå. Nå kaster jeg stort sett bare opp om morgenen. I flere måneder måtte jeg bare sitte inne fordi jeg var så dårlig. Jeg kastet opp hele tiden. Jeg er veldig takknemlig for at jeg nå kan få «leve litt» igjen.

Lothe Svendsen bruker sin egen blogg (ekstern lenke, red. anm.) til å skrive om graviditeten, hvordan hun trener mens hun har et kommende barn i magen, og om kosthold. Men så langt i svangerskapet har det ikke vært så enkelt å få i seg næring.

- Du kan tenke deg hvordan det er når man over lang tid ikke en gang kan sitte en halvtime på kafé med venner fordi man vet man må kaste opp, sier hun til Seher.no

Følelsene foran fødselen er foreløpig blandede for trønderjenta. Men å få holde babyen etter fødselen blir stort for den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren.

- Jeg gleder meg veldig til å se ungen, men jeg gruer meg til å føde. Men hvem gjør vel ikke det?

Det var i fjor sommer Stine-Marie fant lykken med Johannes Munkeby Berg. Paret har tenkt på hva de skal kalle den kommende babyen, men har ennå ikke kommet fram til noe konkret.

- Vi har tenkt litt på navn, men føler vi ikke kan bestemme oss for noe helt ennå. Vi må jo se om navnet passer til ungen vi får. Men jeg tar gjerne imot navnetips på bloggen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Paradise-Stine er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer