Her viser hun fram babymagen

Superstjernen Lily Allen strøk seg villig over magen da fotografene svermet rundt henne.

KOM SAMMEN: Lily Allen og ektemannen Sam Cooper var til stede under en polo-turnering i England søndag. Foto: All Over Press
KOM SAMMEN: Lily Allen og ektemannen Sam Cooper var til stede under en polo-turnering i England søndag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene fra da Lily Allen viste babymagen nederst i saken!

SEHER.NO: Den britiske sangstjernen Lily Allen (26) har ikke hatt så mye å smile av de siste årene - siden 2007 har hun nemlig vært igjennom to tragiske og dramatiske spontanaborter. I juni i år kom imidlertid den gledelige nyheten om at 26-åringen er gravid igjen.   

Søndag kom Lily Allen sammen med ektemannen Sam Cooper til en polo-kamp i Cowdray Park, West Sussex i England. Der poserte «The Littlest Thing»-sangeren villig med babymagen foran fotografene.

Allen, som overvar finalen i polo-turneringen «Veuve Clicquot Gold Cup», hadde på seg en svart kjole med stjerner på. Foran fotografene strøk hun seg kjærlig på magen, før hun senere tydelig viste sin kjærlighet til mannen Sam.

Det skal ha vært i superstjernens eget bryllup i juni at den vakre brudekjole hun hadde på seg røpet at 26-åringen venter barn. Ektemannen skal derimot også ha sluppet nyheten til gjester under bryllupsfrokosten.

Lily og Sam var derimot ikke de eneste kjendisene som var til stede i Cowdray Park søndag. Modellen Jodie Kidd, som også er gravid, og skuespiller Kevin Spacey var nemlig også på plass.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble gift lørdag - nå blir hun mamma   

Se bildene fra da Lily Allen viste babymagen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer