Her viser hun forlovelsesringen

Mario Lopez tok med kona og datteren på filmsettet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nyttårsaften fridde Mario Lopez (38) til kjæresten Courtney Mazza (28) som han har datteren Gia sammen med.

Nylig viste den lille familien seg offentlig etter frieriet, da Mario tok med seg Mazza og Gia på filminnspilling i Los Angeles.

Den vordende bruden var tydelig stolt da hun viste frem en stor diamantring på venstre ringfinger, innrømmer at hun gleder seg til å bli Mrs. Lopez.

- For uten min datters fødsel, er frieriet det beste som har skjedd meg i livet, sier den kommende bruden i et intervju med Us magazine.


Mario fridde da paret gikk en romantisk tur på stranden.

- Vi gikk tur alene, hånd i hånd, mens vi så på solnedgangen. Jeg sa til Courtney at jeg ønsker at mammaen til mine barn skal ha samme etternavn som oss. Til å begynne med ble hun så sjokkert at klarte hun ikke å si noe, så skrek hun av begeistret og danset en liten dans, forteller den kjekke 38-åringen til Us Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var utro kun dager før bryllupet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer