I GJENNOMSIKTIG: Lindsay Lohan lot lite være igjen til fantasien da hun viste seg på stranda i Miami. Foto: All Over Press
I GJENNOMSIKTIG: Lindsay Lohan lot lite være igjen til fantasien da hun viste seg på stranda i Miami. Foto: All Over Press Vis mer

Her viser hun det aller meste

Lindsay Lohan hadde tydeligvis ingenting imot å vise litt kropp.

Publisert
SEHER.NO: Det var fullt innsyn til både bryst og blondetruse da Hollywoods skandaledronning Lindsay Lohan (24) var på fotoshoot i helgen. Her fikk fotografene nok å ta bilder av da skuespillerstjernen stilte opp for Plum Miami Magazine.
 
Lohan hadde tilsynelatende ingenting imot å vise litt kropp. Kun iført en gjennomsiktig blondetop hev hun opp skjørtet da hun gikk gjennom sanden på Miami Beach i Florida.
 
Men som danske Berlinske Tidende skriver så pent: Hun må da også få nyte friheten så lenge hun kan...

Snart venter nemlig et fengselsopphold på to uker for 24-åringen, som følge av at hun tidligere i år skal ha stjålet et verdifullt halskjede fra en gullsmedbutikk.

Lohan må melde seg for kvinnefengselet i Lynwood innen 17. juni. Men på grunn av plassproblemer, kan det hende at hun i stedet får husarrest og ikke får lov til å forlate sitt hjem.

Lindsay har også fått tre års betinget fengsel, 480 timers samfunnstjeneste og bøter, i tillegg til at hun må gjennom et program for å bli kvitt sine problemer knyttet til butikktyveri.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun kastet kameraet mitt i en isbøtte  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer