IKKE REDD: - Visse ting blir man bare vant til. Du blir vant til alle forandringene som skjer i kroppen din. Det er ikke sånn at jeg tenker "åh, herregud!", har Heidi Klum tidligere uttalt om sin neste fødsel. Foto: Stella Pictures
IKKE REDD: - Visse ting blir man bare vant til. Du blir vant til alle forandringene som skjer i kroppen din. Det er ikke sånn at jeg tenker "åh, herregud!", har Heidi Klum tidligere uttalt om sin neste fødsel. Foto: Stella PicturesVis mer

Her viser hun babymagen

Supermodellen vokser akkurat slik hun skal...

SEHER.NO: Det var i april at supermodell Heidi Klum (35) og popstjerne-ektemannen Seal (46) kunne bekrefte at de venter sitt tredje barn sammen.

Paret, som fra før av har barna Henry (3) og Johan (2), samt Leni (5), som Klum har fra forholdet til finansmannen Flavio Briatore, skal få en liten datter, og har tidligere uttalt at de gleder seg voldsomt til å bli foreldre igjen.

Fredag lå paparazziene i buskene da Klum var på vei til et møte i Los Angeles. Og bildene viser at magen vokser akkurat slik den skal.

Tidligere har 35-åringen uttalt at selv om dette er hennes fjerde graviditet, er ikke hun ikke på langt nær bekymret for at graviditeten vil påvirke kroppen hennes i negativ forstand. Verdens nest best betalte supermodell - etter Gisele Bundchen - er heller ikke redd for å legge på seg.

- Visse ting blir man bare vant til. Du blir vant til alle forandringene som skjer i kroppen din. Det er ikke sånn at jeg tenker "åh, herregud!". Jeg er forberedt på den delen av det, har hun tidligere sagt til US Magazine.

Det var Seal som - i april - bekreftet den forestående, nye babylykken - fra scenen i Radio City Music Hall.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Denne dama er for tung!