Her viser hun babymagen

Supermodellen er over syv måneder på vei.

SYV MÅNEDER PÅ VEI: Supermodell Doutzen Kroes viste frem sin voksende babymage under et veldedighetsarrangement i Rotterdam i helgen.  Foto: Black Sheep
SYV MÅNEDER PÅ VEI: Supermodell Doutzen Kroes viste frem sin voksende babymage under et veldedighetsarrangement i Rotterdam i helgen. Foto: Black Sheep Vis mer
SEHER.NO: I sommer kunne supermodell og Victoria's Secret-stjerne Doutzen Kroes (25) avsløre at hun venter sitt første barn med produsent og DJ-ektemannen Sunnery James.

Modellen, som giftet seg med kjæresten i hjemlandet Nederland i begynnelsen av november, er over syv måneder på vei, og venter en liten guttebaby på nyåret.

Så langt har 25-åringen vært flink til å skjule sin voksende babykul, men i helgen viste hun gladelig frem sin store mage, da hun gjestet «Dance for life 2010»-arrangementet i Rotterdam, skriver nyhets-og bildebyrået Stella Pictures.

Modellen har vært en ivrig støtter av organisasjonen, som hjelper barn med HIV, i en årrekke, og var derfor tilstede under arrangementet i Nederland.

Hun er også kjent for å støtte andre veldedige formål, og da hun og ektemannen giftet seg i november, ba de gjestene om å donere penger til veldedighet istedet for å gi gaver.

Supermodellen har tidligere fortalt at hun er overlykkelig over å snart bli mor, og at hun føler seg i god form.

- Sunnery og jeg er helt oppe i skyene akkurat nå. De kritiske tre månedene har gått bra, og jeg føler meg i god form, sa toppmodellen til den nederlandske avisen De Telegraaf i juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fjernet alle spor etter babyen