<strong>GRAVID IGJEN:</strong> - Jeg har fått ekstremt mange tilbakemeldinger. Veldig overveldende har det vært, egentlig. Det har kommet veldig mange søte hilsninger fra hele landet, sier gravide Ellen Arnstad til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GRAVID IGJEN: - Jeg har fått ekstremt mange tilbakemeldinger. Veldig overveldende har det vært, egentlig. Det har kommet veldig mange søte hilsninger fra hele landet, sier gravide Ellen Arnstad til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Her viser hun babymagen for åpent kamera

- Jeg prøver å skjule magen fortsatt, sier Ellen Arnstad.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Ellen Arnstad nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det sesongpremiere på TV 2-programmet «Skal vi danse». I salen satt blant andre Ellen Arnstad (45), som i 2009 var en av deltagerne i danseprogrammet.

Men det er ikke akkurat dansing som har vakt størst oppmerksomhet i Ellens verden den siste tiden. Denne uka skrev nemlig Se og Hør at den tidligere Henne-direktøren - nå forlagsredaktør i Aller - er gravid for tredje gang med ektemanne Stein Støa (60).


Fra før har paret sønnene Joachim (17) og Alexander (9).
 
- Hvordan står det til med deg om dagen, Ellen?

- Nå står det bra til. Nå er jeg ferdig med noen fryktelig kvalme uker. Jeg er i femte måned, så nå håper vi det går bra, sier hun til Seher.no når vi møter henne i forbindelse med «Skal vi danse»-premieren.

Den kanskje noe oppsiktsvekkende saken i Se og Hør har ført til at det alltid like blide 45-åringen har mottatt masse tilbakemeldinger - til og med fra folk hun ikke kjenner fra før av.

- Jeg har fått ekstremt mange tilbakemeldinger. Veldig overveldende har det vært, egentlig. Det har kommet veldig mange søte hilsninger fra hele landet. Det er mange kvinner i førti pluss-alderen som virkelig mener at det er håp og at jeg får gå foran, forteller hun latteremildt.

- Hva synes dine sønner om at du er gravid igjen?

- De synes det er helt fantastisk. Jeg har hatt ti år mellom hver graviditet, så det blir to flotte storebrødre, sier Ellen Arnstad, som i videosaken du ser nederst i saken stolt viser fram sin voksende babymage.

- Jeg prøver å skjule magen fortsatt, da. Det sparker her inne nå, medgir hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ellen Arnstad (45) venter barn  

Se video med Ellen Arnstad her:[obj:media:9996]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer