Her viser han stolt fram datteren

- Hun synes det er litt ekkelt å se seg selv, avslører «Jakten»-bonden.

ANNEN FAVORITT: - Hun hadde faktisk en annen favoritt enn meg. Men jeg har fått full støtte hele veien, forteller Jostein Sundby, som viser fram vakre Mari i mandagens «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
ANNEN FAVORITT: - Hun hadde faktisk en annen favoritt enn meg. Men jeg har fått full støtte hele veien, forteller Jostein Sundby, som viser fram vakre Mari i mandagens «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Jostein Sundby (50) er en av bøndene som har vært å se i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» denne høsten. I øyeblikket har den blide blåbærbonden tre friere igjen i programmet. Mandag må enten Gry, Mari eller Kristin reise hjem fra gården hans...

Før det får derimot de tre gjenværende beilerne møte Josteins vakre datter, Mari (19). I mandagens episode tar hun nemlig mot til seg og stikker innom for å hilse på - med TV-kameraer til stede.

- Hun likte det veldig godt. Hun var jo med i starten også, da jeg satt og skulle velge damer ut fra frierbrevene. Men hun synes det er litt ekkelt også, hun er jo aldri fornøyd med seg selv. Men jeg tror hun syntes det var ok å se hvordan de så ut i virkeligheten de som hadde sendt meg brev, forteller Jostein Sundby til Seher.no.

Tidligere har 50-åringen avslørt at datteren mottok frierbrev etter å ha vært på TV tidligere i høst. Han frykter derimot ikke en ny frierstorm mot Mari etter at hun viser seg på skjermen nok en gang.

- Nei, hun har kjæreste nå, og er veldig fornøyd med ham. Men det kan jo hende det kommer noe mer allikevel. Jeg vet ikke om hun har fått flere henvendelser siden sist, men jeg vet i hvert fall at hun har fått noen kommentarer og meldinger. Bare gode ting, sier han.
 
- Hjalp datteren din deg med å ta ditt endelige valg i «Jakten på kjærligheten», Jostein?

- Nei, det gjorde hun ikke, hun hadde faktisk en annen favoritt enn meg. Men jeg har fått full støtte hele veien, forteller Sundby, som avslører at det var datteren som fikk ham til å delta i TV 2-programmet.

- For meg er det viktig at hun også deltar. Det var hun som pushet meg til å være med på dette, hadde det ikke vært for henne hadde jeg nok ikke vært med.

Da Mari sist var å se «Jakten» satt de to helt alene i sofaen og så seansen på TV etterpå.

- Hun sa det var «grusomt» å se seg selv på TV og slike ting. Vi satt helt alene og skrøt av hverandre. Jeg er veldig glad i henne, hun er en koselig jente, skryter pappa Jostein til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: