IMPONERTE: TV 2-sportens Carsten Skjelbred imponerte både dommere og seere under lørdagens "Skal vi danse". Foto: Scanpix
IMPONERTE: TV 2-sportens Carsten Skjelbred imponerte både dommere og seere under lørdagens "Skal vi danse". Foto: ScanpixVis mer

Her viser han sitt sexy superknep

- Det var litt pinlig. Se video!

Se Carsten Skjelbred demonstrere sine sexy hoftebevegelser i videoevinduet nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det sesongpremiere på TV 2-suksessen "Skal vi danse" og det var Anita Valen de Vries som til slutt måtte bite i det sure eplet, og forlate konkurransen.

I motsatt ende av skalaen fant man derimot TV 2-sportens Carsten Skjelbred, som sjarmerte både dommere og seere i senk med sine supersexy bevegelser. Nå seiler han og dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud opp som én av de heteste favorittene i programmet.

- Det var helt sykt. Da de viste fram nierne tenkte jeg at "Er det en sekser eller nier"? Så var det en nier. Det er helt uvirkelig! sier Skjelbred, som ble belønnet med flest poeng av dem alle av dommerne - 34 - til Seher.no.

Likevel: Carsten var ikke hundre prosent fornøyd med egne prestasjoner. Hør bare:

- Jeg synes det gikk greit, det var ingen superdans. Jeg bommet på et trinn, men det tror jeg ikke dommerne la merke til. Eller... Det har de hvert fall ikke gjort noe stort nummer av, smiler han.

Også på TV fikk Skjelbred mye oppmerksomhet for måten han bevegde hoftepartiet sitt på. Til Seher.nos lesere - i videoen under - demonstrerer han hvordan han gjorde det hele...

- Jeg skulle isolere nedre mellomgulv og lårene. Det er litt pinlig - litt flaut - å gjøre det, innrømmer Carsten.

- Er det litt uvant, kanskje?

- Ja, det er veldig uvant. Eller, helt uvant - det er det ikke. Men så lenge det er flere... Nei, glem det, ler han.

Ifølge ham selv, var nervene større under prøvene på onsdag enn på selve premieredagen. Mye av årsaken til akkurat det var at han fikk øye på bekjente da han entret parketten sammen med dansepartneren, Elena.

- Jeg var egentlig forbausende rolig i det jeg kom på scenen. Først og fremst fordi det var noen venner som hilste på meg da jeg kom ut. Jeg tenkte at "Jeg er jo blant venner". I tillegg så jeg at mutter'n var her, og kjæresten. De er i hvert fall glad i meg uansett.

- Du føler ikke ekstra press når du har bekjente i salen altså?

- Nei, det er bare godt, man trenger jo en sånn trygghetssone. Og de satt like ved parketten, det var trygt for meg å ha dem her, sier Carsten Skjelbred til Seher.no.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Det blir godt å få mamma hjem
 
Se videointervjuet med Carsten Skjelbred her:

[obj:media:8029]