<strong>HAR VORTE PÅ BRYSTVORTA:</strong> - Den har kanskje kommet med årene. Det er i hvert fall en vortelignende sak, sier Tore Halvorsen til Seher.no. Her følger Tommy Fredvang spent med når Ole Ivars-stjernen viser fram sin tredje brystvorte. Foto: TVNorge
HAR VORTE PÅ BRYSTVORTA: - Den har kanskje kommet med årene. Det er i hvert fall en vortelignende sak, sier Tore Halvorsen til Seher.no. Her følger Tommy Fredvang spent med når Ole Ivars-stjernen viser fram sin tredje brystvorte. Foto: TVNorge Vis mer

Her viser han fram sin tredje brystvorte

- Den er jo helt unik, sier den norske sangstjernen Tore Halvorsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I TVNorge-programmet «4-stjerners middag» er det denne uka «X Factor»- og «Skal vi danse»-profil Tommy Fredvang, frontfigur i dansebandet Ole Ivars, Tore Halvorsen, samt skuespillerne Beate Eriksen og Minken Tveitan som skal kjempe seg imellom om å være den beste verten.

Men det er heller ikke denne gangen bare mat som står i sentrum når kjendisene samles.

I tirsdagens episode er det Tommy Fredvang som skal i ilden. Plutselig dreier samtalen seg om percinger, og Beate Eriksen uttaler at hun har seks av dem i rumpa.

- Jeg har en naturlig piercing jeg, sier Tore Halvorsen i programmet, før han åpner skjorta og viser fram sin «tredje brystvorte».

Bildet forteller det meste. Men til Seher.no forteller Halvorsen enda mer.

- Det er min naturlige piercing, det er det absolutt! Jeg er født med den. Eller... Den har kanskje kommet med årene. Det er i hvert fall en vortelignende sak. Legen fortalte meg at den henger så løst at jeg bare kan rive den av, forteller Ole Ivars-vokalisten, som ikke kommer til å følge det rådet.

- Nei, nei, nei. Den er jo helt unik. Den må jeg ha der, sier han.

61-åringen innrømmer at vorteutveksten godt kan kalles «en tredje brystvorte». Og ifølge ham selv, var det ingen av de andre i «4-stjerners middag» som som reagerte med vantro da han viste fram sin lille skatt som han oppbevarer på brystet.
 
- De andre var bare misunnelige, selvfølgelig var det det de var. Neida, men det gikk bra det, forteller Halvorsen lattermildt.

Selv synes han det var en stor opplevelse å være med i programmet.

- De andre var veldig trivelige, jeg hadde det utrolig gøy. Det var det morsomste jeg har vært med på i TV-sammenheng.

Ole Ivars har gitt ut 45 album, og har solgt til både gull og platina. Bandet nyter også stor suksess i utlandet, ikke minst i Sverige. Ole Ivars turnerer mye, derfor er Tore Halvorsen også lei av fancy festmat, avslører han i programmet.

Spørsmålet er om de tre andre i denne ukas «4-stjerners middag» tenker det samme, eller om de helst ville byttet ut Ole Ivars-stjernens brystvortesjokk med en ekstra rett eller to...

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det har vært mange tøffe oppslag  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer