Erna Solberg på Norway Cup:

Her viser Erna sine beste spinner-triks

Statsminister Erna Solberg fikk en spinner av Seoghør.no - den tok hun imot med glede.

HEKTA?: Erna Solberg sitt lag slo Siv Jensen sitt lag under den tradisjonsrike kjendiskampen på Norway Cup. I gledesrusen ser det ut til at Solberg fikk seg en ny hobby. Video: Marie Røssland / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

EKEBERG (Seoghør.no): Onsdag denne uken var det duket for den årlige kjendiskampen under Norway Cup på Ekebergsletta i Oslo.

Som seg så hør og bør dukket flere celebre gjester opp, og et knippe norske kjendiser møttes til kamp. Til tross for det noe vekslende været, var stemningen blant både spillere og supportere til å ta og føle på.

En av dem som fikk mye oppmerksomhet var Norges statsminister, Erna Solberg. Som lagleder for «Team Global Goals», førte hun nemlig laget sitt til seier, og vant 5-3 over «Team MOT» med finansminister Siv Jensen i spissen.

Erna Solberg vakte derimot ikke bare oppsikt ved å vinne den gjeve kampen, hun viste også sine beste triks med den populære spinneren. Statsministeren fikk nemlig en spinner av Seoghør.no, noe hun tok imot med glede.

Det tok heller ikke lang tid før Erna begynte å vise sine beste triks.

  • Se video øverst i saken

Saken fortsetter nedenfor.

Statssekretær ved statsministerens kontor, Sigbjørn Aanes forklarte spøkefullt overfor Seoghør.no at det er en stor mulighet for at Erna kommer til å bli avhengig av spinneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer