Her viser de sin store kjærlighet

Men Pål Anders Ullevålseter var ikke grunnen til at forholdet hennes tok slutt.

BLE SAMMEN: - Pål Anders var ikke grunnen til det. Men jeg fikk snakket og fikk ting på avstand der inne, sier Mette Solli om bruddet med sin eks-kjæreste etter «71 grader nord». Nå er hun sammen med Pål Anders Ullevålseter.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE SAMMEN: - Pål Anders var ikke grunnen til det. Men jeg fikk snakket og fikk ting på avstand der inne, sier Mette Solli om bruddet med sin eks-kjæreste etter «71 grader nord». Nå er hun sammen med Pål Anders Ullevålseter. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Mette Solli og Pål Anders Ullevålseter nederst i saken!

SEHER.NO: I starten av mai kunne Se og Hør avsløre at «71 grader nord»-vinner Pål Anders Ullevålseter (42)  har funnet kjærligheten med en annen deltager i programmet  Mette Solli (36).

Torsdag dukket paret opp - og viste seg med det for første gang på en offentlig tilstelning - under finalen av TVNorge-programmet «4-stjerners middag» i Oslo, der «Erik & Kriss»-stjernen Erik Mortvedt til slutt gikk av med seieren.

Til Seher.no forteller de to at følelsene mellomdem ikke oppsto umiddelbart.

- Det skjedde gradvis. Vi ble kjent under «71 grader nord», og så ble vi kjærester senere. Det er som å legge stein på stein. Den ble høyere, høyere og høyere - og så ble det kjærlighet av det, sier de til Seher.no.

- Så dere ble ikke kjærester på ferden mot Nordkapp?

- Nei, det ble vi ikke, smiler de.

Da Seher.no snakket med Mette Solli før TV-innspillingen hadde kommet skikkelig igang, var den tidligere kickbokseren i et forhold med engelskmannen Drew Neal. Pål Anders Ullevålseter var derimot ikke grunnen til at forholdet mellom dem tok slutt.

- Nei, Pål Anders var ikke grunnen til det. Men jeg fikk snakket og fikk ting på avstand der inne. Jeg ble sikrere på avgjørelsen om å flytte hjem igjen. Men jeg var nok inne på tanken før jeg dro også, sier hun til Seher.no.

Tidligere har Mette og Pål Anders til Seher.no avslørt  at de ikke har vært på date etter at de kom hjem fra rundreisen rundtom i Norge.

- Nei, vi har ikke vært på date, vi er ikke i den kategorien. Vi var på tur sammen i flere uker, og ble gode venner der. Så vi slapp heldigvis å dra på date sammen, uttalte hun i midten av mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi slapp heldigvis å dra på date sammen  

Se video med Mette Solli og Pål Anders Ullevålseter her:[obj:media:9704]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer