SLÅR TILBAKE MOT BRUDDRYKTENE: Jessica Biel og Justin Timberlake gikk hånd i hånd da de søndag gikk en spasertur i New York. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE MOT BRUDDRYKTENE: Jessica Biel og Justin Timberlake gikk hånd i hånd da de søndag gikk en spasertur i New York. Foto: All Over PressVis mer

Her viser de sin kjærlighet

Filmstjerne-paret slår tilbake mot bruddryktene.

SEHER.NO:  Filmstjerne-paret Jessica Biel (28) og Justin Timberlake (29) har de siste ukene vært omgitt av brudd-rykter, etter at Justin startet innspillingen av en ny film sammen med sin eks-kjæreste Cameron Diaz (36).

Jessica Biel skal ifølge flere nettsider ha vært tydelig misfornøyd med at Justin blant annet skulle spille inn en kjærlighetsscene sammen med sin tidligere kjæreste.

Men etter flere dagers spekulasjoner, slår Justin og Jessica nå tilbake mot utro-ryktene, ved å gå hånd i hånd foran paparazzi-fotografene i New York søndag. I tillegg til spaserturen, skal paret ha brukt lang tid på å spille basketball mot hverandre, mens de hele tiden smilte og lo.

Biel sier også til nettstedet E! Online at hun har gitt sin velsignelse til kjærestens filmprosjekt sammen med Diaz.

- Jeg har ikke lest manuset, men det høres fantastisk ut. Det høres ut som om det kommer til å bli utrolig morsom. Jeg er så glad på hans vegne, sier hun.

En venn av paret, Jason Walsh, sier til Daily Mail at Timberlake og Biel stoler blindt på hverandre.

- Det er en sjelden ting i verden - og spesielt i Hollywood. Jeg har stor respekt for forholdet deres, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var utrolig flaut