<strong>KLINTE TIL:</strong> Alex Rodriguez og Cameron Diaz, forsøker ikke å legge skjul på sin kjærlighet under juleferien i Mexico. Foto: Stella Pictures
KLINTE TIL: Alex Rodriguez og Cameron Diaz, forsøker ikke å legge skjul på sin kjærlighet under juleferien i Mexico. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her viser de sin kjærlighet

Den kvinnelige filmstjernen dro på romantisk juleferie med kjæresten og stebarna.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Cameron Diaz (38) var langt nede da det i fjor ble slutt mellom henne og den britiske modellen Paul Sculfor, men nå smiler «Alle elsker Mary»-stjernen igjen, takket være sin nye kjæreste Alex Rodriguez (35).

Hverken Rodriguez- som spiller for baseball-laget New York Yankees - eller Diaz prøvde å legge skjul på sin kjærlighet, da de i går nøt en romantisk feriedag i meksikanske Los Cabos.

Paret har datet i sju måneder, og Cameron har raskt blitt en populær stemor for Rodriguez' to døtre Natasha og Ella, som han har fra et tidligere ekteskap.

Derfor brukte hun mye tid til å leke med barna, når hun ikke flørtet med kjæresten.

Diaz og Rodriguez ble i november utsatt for brudd-rykter, men etter de siste dagenes ferie, er det liten tvil om at de to er mer forelsket enn noensinne...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er de uvenner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer