<strong>MØTTES I HEMMELIGHET:</strong> Shakira og Gerard Pique skal ha forsøkt å holde en lav profil, men ble i februar observert sammen på flyplassen i Barcelona. Foto: Stella pictures
MØTTES I HEMMELIGHET: Shakira og Gerard Pique skal ha forsøkt å holde en lav profil, men ble i februar observert sammen på flyplassen i Barcelona. Foto: Stella pictures Vis mer

Her viser de sin kjærlighet

Colombiansk ukeblad avslører stjerneparets forhold.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Shakira (34) og fotballstjernen Gerard Pique (24) har i løpet av de siste ukene blitt gjenstand for kjærlighetsrykter, etter at de to har vist seg sammen offentlig ved flere anledninger.

Nå bringer det colombianske ukebladet Caras det første beviset på at det er noe mer enn platonisk vennskap mellom «Underneath Your Clothes»-sangerinnen og den ti år yngre Barcelona-spilleren.

På forsiden av sin nyeste utgave har bladet trykket et bilde av paret mens de deler et heftig kyss.

Shakira ble i august singel, etter å ha slått opp med forloveden og sin kjæreste gjennom 11 år, Antonio De La Rue.

Flere spanske aviser hevder at Shakira og Pique skal ha hatt hemmelige møter i lang tid, og ryktene skjøt i februar fart, da fotballspilleren la ut et bilde av seg selv og popstjernen på sin Facebook og Twitter-side.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avsluttet forholdet etter 11 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer