Her viser de sin kjærlighet

Keira Knightley og forloveden klarer knapt å vente på bryllupet.

STORMFORELSKET: Keira Knightley og James Righton ble et par i fjor vår - og forlovet seg i mai. Stjerneparet brydde seg verken om fotografer eller forbipasserende da de viste sin kjærlighet i New York i helgen.  Foto: All Over Press
STORMFORELSKET: Keira Knightley og James Righton ble et par i fjor vår - og forlovet seg i mai. Stjerneparet brydde seg verken om fotografer eller forbipasserende da de viste sin kjærlighet i New York i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av turtelduene nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: I mai ble det kjent at «Pirates of the Caribbean»-stjernen Keira Knightley (27) og Klaxons-keyboardist James Righton (28) er forlovet.

Det unge paret, som kun har vært sammen i et drøyt år, virker utrolig fornøyd med den raske forlovelsen. I helgen ble de avbildet tett omslynget gatelangs i New York.

«A Dangerous Method»-skuespilleren og musikeren gliste forelsket, tvinnet hender og holdt rundt hverandre - samtidig som de klarte å spasere avslappet i det varme sommerværet.

Keira Knightley var iført en småblomstrete sommerkjole, flate sandaler og en diskré Chanel-veske. Forloveden, som også er brite, var passende antrukket for 4. juli-helgen i en t-skjorte med det amerikanske flagget på.

Skjønnheten spiller for tiden inn den romantiske filmen «Can a Song Save Your Life?», der hun har Maroon 5-kjekkasen Adam Levine (33) som motspiller. Heldigvis ser det ut til at hun trives aller best ved sin ferske forlovedes side...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tom ville sende vekk Suri 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer