Her viser de sin kjærlighet

Nobel-verten Gerard Butler og kjæresten slapp følelsene fri på Gardemoen etter å ha lekt katt og mus med pressen. Se video!

Se Gerard Butler og Madalina Ghenea flørte med hverandre på flyplassen i videoen over! 

SEOGHØR.NO: Tirsdag delte Gerard Butler (43) scenen med Sarah Jessica Parker (49) under Nobelkonserten. Med til Norge hadde den skottske skuespilleren med seg sin rumenske modellkjæreste Madalina Ghenea (24). 

De to har lekt katt og mus med pressen fra de ankom Gardermoen søndag morgen. Da hun så at det var presse tilstede skyndte hun seg vekk fra Gerard, så hun ikke bli fanget på kamera. 

Onsdag ettermiddag forlot de Norge. Seoghør.no var tilstede på Gardermoen og så paret sende hverandre flørtende blikk i det skjulte. 

Butler og Ghenea møttes under innspillingen av en reklamefilm, og har vært sammen i syv måneder. Men de har skjult kjærligheten godt, og blir svært sjeldent fotografert sammen. 

Butler snakket for første gang om Madalina under et intervju med Jay Leno i begynnelsen av desember.

- Det har gått syv måneder nå, men det er ingen rekord, var alt kjekkasen ville røpe.

Ghenea og Butler har holdt en lav profil under Oslo-oppholdet, og modellen kom ikke med Butler inn på Nobel-utdelingen på rådhuset mandag formiddag, men snek seg inn og satt ved siden av ham i salen. Tirsdag ankom hun Oslo Spektrum i Butlers bil og tok igjen bakveien for å unngå pressen.