Her viser de sin kjærlighet

Stjerneparet bekrefter forholdet med denne gesten.

KJÆRESTER: Halle Berry og Olivier Martinez gikk hånd i hånd mens de shoppet i Beverly Hills torsdag.  Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: Halle Berry og Olivier Martinez gikk hånd i hånd mens de shoppet i Beverly Hills torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  I begynnelsen av september skrev People magazine at Oscar-vinner Halle Berry (44) og den franske skuespillerstjernen Olivier Martinez (44) hadde blitt sammen.

Ifølge bladet skal paret ha møttes og forelsket seg under innspillingen av filmen «Black Tide» i Sør Afrika i sommer. Og selv om de to så langt ikke har villet kommentere forholdet, har flere øyenvitner sett dem sammen.

Blant annet skal Berry og Martinez ha tilbragt flere dager sammen i London i september. Samme måned nøt de også en romantisk helg i Martinez' hjemby Paris, hvor de spaserte gatelangs arm i arm.

- De smilte og lo begge to. Kroppsspråket deres var veldig flørtete. De virket definitivt som et par, og så helt klart ut til å være mer enn gode venner, sa et øyenvitne til People i forrige måned.

Det er fem måneder siden Berry endte sitt fire år lange forhold til modellen Gabriel Aubry (34), som også er far til hennes datter Nahla. Og det spørs om ikke det relativt ferske bruddet er grunnen til at filmstjernen ikke har ønsket å snakke om sin nye romanse.

Skuespillerinnen gjør imidlertid ikke så veldig mye for å skjule forholdet til Martinez, og torsdag «bekreftet» de romansen nok en gang, da de ble avbildet hånd i hånd i Beverly Hills, skriver nyhets- og bildebyrået Stella Pictures.

Stjernene hadde vært på shopping på T-Mobiles i Beverly Hills, og selv om de forsøkte å unngå de mange paparazzifotografene, var det ingen tvil om at de er et par.

Kilder nær Oscar-vinneren har tidligere uttalt at skuspillerinnen og eksen Aubry gikk fra hverandre fordi aldersforskjellen mellom dem ble for stor. Berry mente også at Aubry ikke var «helt tilstede» i forholdet. 

Paret er imidlertid fortsatt gode venner og har delt omsorgsrett for lille Nahla.

Martinez på sin side har tidligere blitt koblet mot en rekke kjendiskvinner, og var sammen med popstjernen Kylie Minogue i fire år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Halle Berry dater Kylies eks