Her viser de sin kjærlighet

Filmstjernen Leonardo DiCaprio klarte ikke å styre følelsene på Golden Globe-nachspielet.

FORELSKET: Leonardo og Toni klarte ikke å holde hendene fra hverandre på Golden Globe-nachspielet mandag kveld. Foto: FameFlynet Sweden
FORELSKET: Leonardo og Toni klarte ikke å holde hendene fra hverandre på Golden Globe-nachspielet mandag kveld. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «The Wolf of Wall Street»-stjernen Leonardo DiCaprio (39) har nok en ny supermodell på kroken – flotte Toni Garrn (21).

Paret klarte ikke å skjule følelsene for hverandre da de begge gjestet CAA Golden Globe-nachspielet i Hollywood mandag.

Se video fra Golden Globe:

 

 

Leonardo og Toni Garrn begynte først å date hverandre i mai 2013.

- De har begynt å bli ganske nære hverandre. Det finnes definitivt noen følelser der, sier en kilde til New York Daily News ifølge Daily Mail da forholdet var relativt ferskt.

Leonardo virker til å være en stor fan av Victoria's Secrets-modellene. Han har tidligere datet Gisele Bundchen, Bar Refaeli og Erin Heatherton.

Det gikk ikke upåaktet hen da vertene Tina Fey (43) og Amy Poehler (42) skulle introdusere filmstjernen som prisutdeler under det glamourøse arrangementet i Los Angeles.

– Da vil vi, akkurat som vaginaen til en supermodell, ønske Leonardo DiCaprio en varm velkomst, sa Tina Faye fra scenen.

KOM MED MAMMA: Leonardo kom på prisutdelingen arm i arm med mamma Irmelin. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
KOM MED MAMMA: Leonardo kom på prisutdelingen arm i arm med mamma Irmelin. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Filmkjekkasen tok vitsen med et smil, men det spørs om mamma Irmelin, som var Leonardos date for kvelden, syntes det var like morsomt.

Hun kunne likevel titte stolt på sønnen da han vant pris for beste skuespiller for sin rolle i «The Wolf of Wall Street».

LES OGSÅ:   Gjorde narr av Leo - foran mora

[views:embed:node_embed:block:68585]

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer