Her viser de sin kjærlighet

Zac Efron og Michelle Rodriguez klinte til på dansegulvet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Zac Efron (26) og Michelle Rodriguez (35) har for lengst funnet tonen. I juli kysset de på en luksusyacht i Italia, og klarte ikke å holde fingrene fra hverandre.

Tidlig i august ble de beskrevet som «to kåte tenåringer» da de var på ferieøya Ibiza, og nå har vi fått videobevis.

Og den levner liten tvil om at det er hete følelser på gang. På en av Ibizas trendy nattklubber kan man nemlig se paret kline heftig på dansegulvet.

«De oppførte seg som to kåte tenåringer der de råklinte midt på dansegulvet, slik at alle fikk det med seg», skrev TMZ.

KLINTE: Michelle Rodriguez og Zac Efron klinte på nattklubben på Ibiza.
KLINTE: Michelle Rodriguez og Zac Efron klinte på nattklubben på Ibiza. Vis mer

Michelle danser med hva som tilsynelatende er en ølflaske i hånden, som Zac senere overtar.

Den festglade 26-åringen sjekket ut av rehab i fjor, etter å ha slitt med alkohol- og narkotikaproblemer i flere år.

Kort tid før Efron og Rodriguez begynte å date var den bifile 36-åringen «på dater'n» med den britiske modellen Cara Delevingne (22), men nå ser det altså ut til at «The Fast And The Furious»-stjernen på ny foretrekker det motsatte kjønn.

De to har nemlig vært et par siden begynnelsen av sommeren. I august dro Zac og Michelle sammen med gode venner til en av Ibizas trendy nattklubber, og det tok ikke lang tid før de bare hadde øyne for hverandre.

KJÆRLIG: Michelle Rodriguez og Zac Efron så ut som et par da de var på ferie med venner.  Foto: Splash News/ All Over Press
KJÆRLIG: Michelle Rodriguez og Zac Efron så ut som et par da de var på ferie med venner. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Flere av Hollywoods største stjerner har tatt turen til Ibiza hvor festing og solslikking har stått øverst på agendaen. Justin Bieber (20) og Orlando Bloom (37) har stått for det mye omtalte «Slaget på Ibiza», og Lindsay Lohan har vært opptatt med å holde badetøyet på plass.

LUNSJ: Michelle Rodriguez og Zac Efron på vei tilbake til Ibiza etter de var en tur innom Formentera for å spise lunsj.  Foto: Splash News/ All Over Press
LUNSJ: Michelle Rodriguez og Zac Efron på vei tilbake til Ibiza etter de var en tur innom Formentera for å spise lunsj. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Slaget på Ibiza

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer