Her viser de sin kjærlighet

«New Girl»-stjernen Zooey Deschanel ligger ikke på latsiden når det gjelder menn.

FORELSKET: Zooey Deschanel og Jacob Pechenik gjør ikke noe for å skjule at de er et par lenger. Torsdag strålte de sammen foran fotografene på en filmpremiere i Los Angeles.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Zooey Deschanel og Jacob Pechenik gjør ikke noe for å skjule at de er et par lenger. Torsdag strålte de sammen foran fotografene på en filmpremiere i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sist måned kom nyheten om at forholdet mellom «New Girl»-skuespilleren Zooey Deschanel (34) og kjæresten gjennom to år, Jamie Linden, hadde tatt slutt.

Ryktene om et brudd begynte å svirre etter at Zooey ble sett på en date med Jacob Pechenik, en av produsentene på hennes nye film «Rock The Kasbah», i juli.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

Det nye paret har ennå ikke bekreftet forholdet selv, men siden midten av august har de ikke gjort noe for å skjule de varme følelsene de har for hverandre.

Duoen har blitt avbildet en rekke ganger hånd i hånd i Los Angeles, og under Emmy Awards 25. august stilte turtelduene sammen på den røde løperen.

Onsdag dukket det forelskede paret opp sammen igjen. Denne gangen på premieren til filmen «The Skeleton Twins» i Hollywood.

Zooey, som er søsteren til «Bones»-stjernen Emily Deschanel (37), var fra 2009 til 2012 gift med «Death Cab for Cutie»-vokalisten Ben Gibbard (38).

LES OGSÅ: - Liv Tyler gravid etter fire måneders forhold

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer