LYKKELIGE: - De er kjempeglade, og både mor og barn har det bra, sa Alyson Hannigans talsperson da skuespilleren fødte lille Satyana Denisof. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: - De er kjempeglade, og både mor og barn har det bra, sa Alyson Hannigans talsperson da skuespilleren fødte lille Satyana Denisof. Foto: Stella PicturesVis mer

Her viser de fram babyen

Det stolte foreldreparet strålte med barnet i sine armer.

SEHER.NO: I slutten av mars ble det kjent at "American Pie"-stjernen Alyson Hannigan (35) og ektemannen Alexis Denisof (42), har fått en datter - etter at de holdt barnets kjønn hemmelig fram til fødselen. Jenta fikk navnet Satyana Denisof.

- De er kjempeglade, og både mor og barn har det bra, sa Hannigans talsperson den gang.

Etterpå har det vært stille fra det kjente paret. Fram til nå, da de to ble avfotografert da de tok sin lille baby ut av barnevogna etter å ha handlet i en dagligvareforretning i Brentwood i California. Og av bildene ser det unektelig ut til at Hannigan og Denisof storkoser seg i foreldrerollen.

Hannigan fødte Satyana Denisof på sin 35-årsdag. Dette er første barn for både Alyson og Alexis, som møttes under innspillingen av Buffy the Vampire Slayer i 1999-2000-sesongen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Rooney blir pappa