Her viser Anna Anka frem sin familie

- Hva hun enn gjør, så gjør hun det bra, sier fostermoren. Se video!

MED FAMILIEN: Anna Anka fikk støtte av foster-mor Eva Gustafson (til venstre), foster-mormor og -morfar Karin og Krister og foster-søsteren, som hadde kommet fra Sverige for å se lørdagens «Skal vi danse»-sending.  Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
MED FAMILIEN: Anna Anka fikk støtte av foster-mor Eva Gustafson (til venstre), foster-mormor og -morfar Karin og Krister og foster-søsteren, som hadde kommet fra Sverige for å se lørdagens «Skal vi danse»-sending. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Anna Anka med familen nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag kveld svingte de ti kjendis-deltagerne i TV 2-programmet «Skal vi danse» seg over parketten for andre gang denne høsten, og det var til slutt Rachel Nordtømme som ble den første til å forlate det populære TV-showet.

Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka derimot, sjarmerte publikum nok til en ny runde av «Skal vi danse». Men selv var hun lite fornøyd med lørdagens dans.

- «Paso» er ikke min greie. Det er alt for mannlig, maskulint og aggresivt. Det er ikke hvem jeg er. Jeg er «classy» og skal gjøre det vakkert. Det er det jeg fremhever, og det er derfor jeg gjorde valsen så himla fint. Da så man hvem Anna Anka er. Dette er overhodet ikke hvem jeg er, så det føltes ikke bra å gjøre den, sier Anna til Seher.no.

Anna Anka hadde med seg store deler av familen sin i salen lørdag kveld. Og i motsetning til kjendisdanseren selv, mente de at Anna gjorde en god jobb under direktesendingen.

 - Hun er kjempeflink. Alltid. Hva hun enn gjør, så gjør hun det bra, sier Annas fostermor Eva Gustafson til Seher.no.

Også Annas foster-mormor og morfar, Karin og Krister, var til stede i Nydalen for å heie på sitt profilerte barnebarn lørdag kveld.

- Hun var kjempebra, men hun var bedre i valsen i forrige uke. Hun kommer tilbake i tangoen neste uke. Absolutt, sier foster-mormor Karin til Seher.no.

Og for Anna betyr det mye å ha sin svenske familie på plass i salen.

- Det er bra for da har man støtte og en heiagjeng, så det føles fantastisk, sier Hollywood-fruen til Seher.no.

Anna Anka har tidligere takket nei til svenske «Let's dance», og valgte heller en deltagelse i den norske versjonen av showet. Dét bryr ikke Annas famile noe seg særlig om.

- Det spiller ingen rolle. Det er Anna som bestemmer. Hun trives bedre her enn i Sverige, sier foster-mormor Karin til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er skammelig at det må gå så langt


Se Anna Anka med familien her:


[obj:media:10047]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer