PLANLEGGER BRYLLUP: I september gifter George Clooney seg med Amal Alamuddin og det ryktes at paret gir hverandre sine løfter i den italienske byen Venezia.  Foto: REX/All Over Press
PLANLEGGER BRYLLUP: I september gifter George Clooney seg med Amal Alamuddin og det ryktes at paret gir hverandre sine løfter i den italienske byen Venezia. Foto: REX/All Over PressVis mer

Her vil Clooney gifte seg

Nye detaljer om bryllupet mellom George Clooney og Amal Alamuddin.

SEOGHØR.NO: Mange kvinners drøm om å kapre kjekkasen George Clooney (53) ble knust da det i april ble kjent at han hadde fridd til kjæresten Amal Alamuddin (36).

Nå har det kommet frem flere detaljer om det forestående bryllupet som finner sted i september.

Clooney vil nemlig gifte seg i den italienske byen Venezia. Det melder nettsiden Contactmusic. Filmstjernen trives godt i sin gedigne villa nær innsjøen Como i Nord-Italia, men vil ikke gi sine løfter her i frykt for at bryllupet blir et stort mediasirkus. Han og Amal håper på mer privatliv i Venezia.

- De trenger et sted som kan gi dem og gjestene det privatlivet de trenger, sier en kilde til New York Post.

Vil holde bryllupet for seg selv

Et annet profilert par, Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) giftet seg nylig i Firenze, men i motsetning til realityparet ønsker ikke George og forloveden mye oppstyr rundt sin seremoni.

STOR RING: Den libanesiske advokaten viste nylig frem den store diamantringen hun fikk av sin berømte kjæreste.
STOR RING: Den libanesiske advokaten viste nylig frem den store diamantringen hun fikk av sin berømte kjæreste. Vis mer

Clooney og Alamuddin var nylig på besøk i gondol-byen der de hygget seg på flere restauranter.

«The Monuments Men»-stjernen ønsker en liten og intim seremoni, mens Amals libanesiske familie forventer fest i mye større skala.

- «Lite» for dem er cirka 200 gjester, sier en kilde til Daily Mail.

George og Amal møttes på et veldedighetsarrangement i september i fjor. Han har flere ganger vært på besøk hos sine libanesiske svigerforeldre, og også bedt faren om hennes hånd.

- Amals far er mer imponert over Clooneys politiske- og humanitære engasjement, enn hans rikdom og berømmelse, forteller en familievenn til avisen.

Det er Clooneys filmkollega Matt Damon som skal være hans forlover.

LES OGSÅ: Dette kan koste Clooney én million