Coronaviruset:

Her vet de ingenting

«Big Brother»-deltakerne har ingen anelse om corona-pandemien.

ISOLERT: I Tyskland spilles den 13. sesongen av «Big Brother» inn akkurat nå. Deltakerne har ingen anelse om hva som skjer utenfor huset. Foto: DPA
ISOLERT: I Tyskland spilles den 13. sesongen av «Big Brother» inn akkurat nå. Deltakerne har ingen anelse om hva som skjer utenfor huset. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite, så godt som ingenting, som i disse dager får mer spalteplass enn coronaviruset som herjer i hele verden. De siste ukene har smitten naturligvis vært samtaleemne for de fleste, og det er trolig få som ikke er klar over hva som skjer rundt seg.

Skoler er stengt, råd og tiltak settes til verks og fokuset i verdenssamfunnet er å stoppe smitten så raskt som mulig.

Men for 14 «Big Brother»-deltakere i Tyskland, er hverdagen en helt annen.

Blir ikke informert

Ifølge The Guardian er de nemlig ikke klare over hva som skjer utenfor realityhuset, og produksjonen har ikke hatt planer om å fortelle dem noe.

De fleste av deltakerne har ifølge avisa levd i isolasjon siden 6. februar, da det beryktede viruset bare hadde brutt ut i Wuhan i Kina. Siden da har de ikke fått noen oppdateringer på hva som skjer utenfor huset, med unntak av da fire nye deltakere en måned seinere sjekket inn.

Overfor den tyske avisa Süddeutsche Zeitung har produsentene for tv-programmet fortalt at de ikke har planer om å fortelle deltakerne hva som skjer på utsida - det eneste unntaket er hvis familiemedlemmer blir alvorlig syke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer