SKREKKSLAGEN: - Det var virkelig ille, forteller Wenche til Seher.no om  klatreopplevelsen. Foto: TVNORGE
SKREKKSLAGEN: - Det var virkelig ille, forteller Wenche til Seher.no om klatreopplevelsen. Foto: TVNORGEVis mer

Her utfordrer hun høydeskrekken

- Jeg var helt hjelpesløs...

SEHER.NO: I kveldens episode av "71 Grader Nord" må deltagerne opp i Sunnmørsalpene for en bratt opplevelse. Der skal de bestige "Bladet" - en 25 meter høy fjelltind - over 1200 meter over havet.

For Wenche Bøe (34) var det lettere sagt enn gjort å bestige den sylskarpe fjelltinden - som hadde flere hundre meter fall på den ene siden - og 34-åringen med høydeskrekk knakk sammen i tinden.

- Jeg har aldri vært så redd. Det eneste jeg kan sammenligne det med er redselen jeg følte da jeg skulle føde sistemann. Det var dramatisk, og oppe i fjellet det var det virkelig ille, forteller tobarnsmoren fra Lofoten.

Bøe har tidligere utfordret høydeskrekken, men forteller til Seher.no at den nervepirrende opplevelsen i "Bladet" var verre.

- Jeg har hoppet i fallskjerm og strikk, men der oppe var jeg helt hjelpesløs, og jeg var så skeptisk til klatreutstyret, forklarer hun.

Skrekkopplevelsen ga imidlertid mersmak for 34-åringen, som i dag har begynt å klatre på fritiden.

- Jeg har begynt med klatring i ettertid, og nå elsker jeg å klatre!


Se hvem som klarte å bestige fjelltinden og hvem som måtte forlate eventyret i "71 Grader Nord" på TVNorge i kveld klokken 20.30.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!


LES OGSÅ: - Jeg gikk rundt i pillerus