Her tvitrer Pink fra sykesengen

Sangstjernen Pink ble innlagt etter akutte smerter i magen.

SMILTE FØR OPERASJONEN: Pink prøvde å ta sykehusinnleggelsen med godt humør, da hun i forrige uke la ut dette bildet på Twitter. Men det var før hun fikk så store smerter at hun måtte operere vekk sin galleblære. Foto: Twitter
SMILTE FØR OPERASJONEN: Pink prøvde å ta sykehusinnleggelsen med godt humør, da hun i forrige uke la ut dette bildet på Twitter. Men det var før hun fikk så store smerter at hun måtte operere vekk sin galleblære. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Pink (32) måtte torsdag legges inn på sykehus etter store smerter i magen.

Kort tid etter innleggelsen la «Raise Your Glass»-sangerinnen ut et bilde av seg selv smilende i sykesengen for å berolige fansen.

- Kanskje er det fordi moren min var en akuttsykepleier hele mitt liv, men gi meg en sykehuskjortel og koble meg opp til et intranevøst apparat, så er jeg en lykkelig jente. Magevirus suger, men det gjør ikke morfin, skriver hun på sin nettside.

Senere presiserte hun at hun ikke fikk morfin på grunn av mageviruset, men fordi hun kan ha fått et magesår, noe hun også har slitt med tidligere.

- Jeg har kanskje fått et magesår igjen. Det skjer fordi jeg bryr meg for mye. Det er en gave, skriver hun på Twitter.

Foreløpig er det ikke kjent hvor Pink er nødt til å bli værende på sykehuset.

I fjor måtte Pink - som egentlig heter Alecia Moore, på akutten, etter å ha kuttet seg stygt i en kjøkkenulykke.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sjekk hvem som møtte opp i kirken!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer