Stian Blipp:

Her trosser Stian Blipp sin store frykt

- Skrekken smitter gjennom TV-ruten, sier programlederen til Seoghør.no.

DRISTIG STUNT: Stian Blipp ble skjelven i knærne, da han ble utfordret til å balansere på slakk line. Video: TV 2Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): Stian Blipp (27) er kjent for å utfolde seg på scenen og foran kamera, men i torsdagens episode av «Stian Blipp Show» får han en utfordring som gjorde ham skrekkslagen.

Stian blir nemlig utfordret til å balansere på slakk line over et stup i Mørkgronga naturreservat i Buskerud.

- Den skrekken jeg følte smittet gjennom TV-ruten. Da jeg fikk utfordringen følte jeg så voldsomt på det at jeg kjente det på kroppen. Men det var for en god sak, sier Stian til Seoghør.no.

EGET SHOW: Stian Blipp er for tiden aktuell med sitt TV-program «Stian Blipp Show». Her er han i samtale med Bjarte Hjelmeland, som er en av gjestene i torsdagens program. Foto: TV 2
EGET SHOW: Stian Blipp er for tiden aktuell med sitt TV-program «Stian Blipp Show». Her er han i samtale med Bjarte Hjelmeland, som er en av gjestene i torsdagens program. Foto: TV 2 Vis mer

Dersom han og balansekunsteren Eskil Rønningsbakken klarer stuntet sammen, får de nemlig 100 000 kroner til å donere til en god sak.

Tøff oppgave

Stian har tidligere forsøkt seg på blant annet wrestling i programmet, men innrømmer at linevandringen var tøffere å komme seg gjennom.

- Jeg prøver å pushe meg selv på ting som er ukomfortabelt. Det har blitt alt fra svømming med haier til klippestuping oppigjennom. Men dette var ganske heavy.

Privat er Stian Blipp sammen med kjæresten Jamina Iversen (29).

- Er du like tøff på hjemmebane?

- Definitivt like tøff på hjemmebane. Jamina støtter meg som oftest i alt jeg gjør, Hun forstår at jeg har tatt en vurdering av det hele og at jeg aldri hadde gjort det om jeg var usikker.

Prøvde seg på wrestling

Da Stian i et tidligere program prøvde seg på wrestling, hadde han med seg kjendisstylist Jan Thomas i ringen.

Stian Blipp prøver seg på wrestling i Stian Blipp Show Vis mer

- Jeg fikk masse gode tips av Emil Weeber Meek før kampen. Om det hjalp gjenstår å se. Vi fikk utdelt «jock», for beskytte våre edle deler under kampen men den var for liten for både meg og Stian, sa en lattermild Jan Thomas til Seoghør.no om den spesielle kampen.

Motstanderen var den kvinnelige europamesteren i jiu-jitsu, Kethe Engen.

Alle gutta som hadde trent med henne sa at jeg kom til å få grisebank. Det var liksom ikke noe tvil fra noen som hadde sett henne i aksjon om at hun kom til å drepe oss. Den informasjonen var jo litt lei å ha i bakhodet i forkant av kampen, sa Stian Blipp til Seoghør.no om oppgjøret.

«Stian Blipp Show» sendes på TV 2 torsdager kl 21.40.

LES OGSÅ: Stian Blipp avslører sin største last