BLE MER MØRKREDD: - Jeg hadde aldri gjort dette igjen hvis jeg fikk sjansen. Jeg er mer redd for mørket nå enn jeg var før, sier Mats fra Holmestrand, som onsdag er å se i TVNorge-programmet «Total Blackout». Foto: TVNorge
BLE MER MØRKREDD: - Jeg hadde aldri gjort dette igjen hvis jeg fikk sjansen. Jeg er mer redd for mørket nå enn jeg var før, sier Mats fra Holmestrand, som onsdag er å se i TVNorge-programmet «Total Blackout». Foto: TVNorge Vis mer

Her trekker han seg i ren skrekk

En TV-innspilling - og en topplue - ble for mye å takle for denne karen... Se video!

Publisert
Se det elleville «Total Blackout»-klippet nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag er det klart for en ny episode av TVNorge-programmet «Total Blackout», der seks nye deltagere skal utforske det de frykter mest i stummende mørke. Fo Mats Line (20) fra Holmestrand blir det hele en forferdelig opplevelse. Så forferdelig at han ikke ser noen annen utvei enn å være den første som trekker seg fra programmet.

Det første akvariet - der det befinner seg en slange - det klarer han til slutt å overvinne. Verre er det med akvarium nummer to. Der befinner det seg en topplue...

- Nå skjelver jeg altså, kan du gi meg noe valium etterpå, eller? Jeg er så redd for den jævla skorpionen. Dette er en syk måte å dø på, sier Mats i programmet - altså fullstendig uvitende om at det bare er en topplua han såvidt har kommet borti.

Deretter velger han altså å si takk for seg. Og til Seher.no legger han ikke skjul på at opplevelsen har satt varige spor i kroppen hans.

- Jeg trodde jeg gikk på syre, jeg hadde aldri gjort dette igjen hvis jeg fikk sjansen. Jeg er mer redd for mørket nå enn jeg var før, forteller den unge reddharen.

Etter innspillingen han var med på, fikk Mats spørsmål om han kunne tenke seg å være med i en sesong nummer to dersom det skulle bli en ny runde av programmet. Svaret kom kontant fra munnen hans.

- Jeg sa bare «ikke faen». Jeg var så redd, og ville ikke stilt opp igjen. Jeg trodde jo at det var en skorpion i akvariet, og «flippet» helt ut, forteller Mats, som er ganske spent før han skal se seg selv på TV onsdag kveld.

- Jeg gruer meg veldig til å se det. Men det får bare stå til, sier han til Seher.no.

«Total Blackout» ser du på TVNorge onsdager kl. 20.30.

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg skrek så høy at de måtte bytte mikrofon 

Se det elleville «Total Blackout»-klippet her:[obj:media:9599]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer