Her torpederer han journalistens spørsmål

Will Smith reagerte humoristisk - men resolutt - da Toby Keith fikk spørsmål om kritikken... Men Toby svarte likevel.

LAGDE SCENE: "Men in Black"-stjernen Will Smith klarte ikke å stitte stille da en journalist fra Dagsavisen spurte Keith om kritikken. Foto: Seher.no/Anders Myhren
LAGDE SCENE: "Men in Black"-stjernen Will Smith klarte ikke å stitte stille da en journalist fra Dagsavisen spurte Keith om kritikken. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra pressekonferansen med Will Smith, Toby Keith og de andre Nobel-artistene nederst i saken!


SEHER.NO: Den kontroversielle country-artisten Toby Keith er en av artistene som skal opptre under fredagens Nobel-konsert. Kieth regnes av mange som nærmest reaksjonær og krigsforherligende, og hans deltagelse under fredagen fredsarrangement er blitt hølytt kritisert.

Under fredagens pressekonferanse reagerte Will Smith resolutt da en journalist fra Dagsavisen tok opp kritikken med Toby Kieth.

Will Smith reiste hastig og bestemt opp, agerte livvakt og latet som om han skulle ta et oppgjør med journalisten.

- Jeg synes tilstedeværelsen hans her er upassende, fleipet Smith og pekte på den aktuelle journalisten.

Etter Smith-opptrinnet hadde roet seg, svarte Keith likevel på spørsmålet, og la som vanlig ikke skjul på sitt politiske ståsted.

- Jeg er amerikaner, og jeg støtter laget vårt i å bekjempe ondskap. Hvis president Obama må sende 90.000 soldater til Afghanistan for å kjempe ondskap, så heier jeg på at våre menn vinner, og jeg beklager meg ikke for det.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.


LES OGSÅ: - Jeg trodde det skulle være kaldt

Se video fra pressekonferansen med Will Smith, Toby Keith og de andre Nobel-artistene her:
[obj:media:8256]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer