Her tisser TV-kjendisen på det svenske flagget

Brydde seg ikke om TV-kameraene da han oppdaget hva som hadde skjedd med bilen... Se video!

VÅT HEVN: Morten Skovdahl reagerer med å urinere på det svenske flagget når han oppdager det på den norske bilen i Viasat 4-programmet «Gumball 3000» Foto: Viasat 4
VÅT HEVN: Morten Skovdahl reagerer med å urinere på det svenske flagget når han oppdager det på den norske bilen i Viasat 4-programmet «Gumball 3000» Foto: Viasat 4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Morten Skovdahl og dekk-kongen Tommy Sharif fikk oppfylt guttedrømmen da de - med TV-kameraene på slep - fikk kjøre billøpet «Gumball 3000» fra London til Istanbul i en Porsche Cayenne med 600 hestekrefter.

Det berømte billøpet - som har kjendiser som den tidligere og noen av verdens sprekeste biler på deltakerlista - går fra London til Istanbul og inneholder stopp og eksklusive fester i flere av Europas mest kjente byer.

Urinerer på det svenske flagget

Men ikke alt går etter planen for Morten og Tommy - som også har selskap av engelskmannen Ben Gott i bilen - når de møter et lag med svenske Gumball-førere, anført av Erik Ekstrand.

Når de to nordmennene oppdager at Ekstrand har lurt seg til å klistre et svensk flagg på bilen deres, reagerer Skovdahl med å urinere på flagget foran TV-kameraene.

- Sånn gjør vi i Norge, sier han før han løper inn i bilen.

Håper ingen blir opprørt

Seher.no har ikke lyktes å få tak i en kommentar fra Morten Skovdahl i forbindelse med scenene, men hans lagkamerat Tommy Sharif sier at han håper ingen svensker blir opprørt når de ser scenene.

- Jeg må innrømme at jeg synes akkurat det Morten gjorde der var litt drøyt, men det var del av en greie vi hadde fram og tilbake med svenskene gjennom løpet og som jeg synes vi til slutt vant.

- Vi gjorde mye rart, men akkurat det med flagget får Morten stå for. Der var jeg uskyldig.

- Som å ha sex for første gang

Sharif innrømmer imidlertid at stemningen til tider ble så god at han er forberedt på at han kan få seg noen overraskelser selv også.

- Det kan nok komme noen scener jeg ønsket de klippet vekk, men fremfor alt var «Gumball 3000» skikkelig moro.

Sharif utelukker ikke at han allerede kan være på plass i neste års løp.

- Det er som etter at du har hatt sex for første gang. Du vil gjerne ha mer, sier han og ler.

«Gumball 3000» ser du på Viasat 4 tirsdager kl 21.30. Få fulloversikt over dine favorittprogram i Seher.nos TV-guide


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg visste ikke hva moren min het[obj:media:10077]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer