Her tigger Ari Behn på gata

Ari Behn satte seg ned på gaten i London med skiltet «Jeg er en fattig norsk maler»...Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Ari Behn tigge i videoen over! 

SEOGHØR.NO: Ari Behn (40) satte seg tidligere denne uken ned på Upper Street i London, noen få steinkast fra hans nye hjem i verdensmetropolen, for å se om han kunne spe på familiens økonomi ved å tigge.

Märtha og Aris økonomi har blitt hyppig diskutert i Norge, og tiggingen var et stunt mot alle som hevder forfatteren lever på kona.

- Jeg synes det er smålig at folk uttaler seg om min økonomi når de ikke vet noe i det hele tatt, sier Ari til Se og Hør. 

Intetanende londonere hastet forbi i det ruskete vårværet, ingen stanset opp før en omstreifer med en hund spurte om han virkelig trengte hjelp. Mannen i tredveårene kastet 30 pence i lua som lå foran Ari.

- Take care, sa mannen før han gikk sin vei.

Et annet par som kom forbi tok seg tid til å lese plakaten som Ari hadde satt opp ved siden av sin vinflaske Mandala med norsk flagg i. 

-Are you really a painter?, spurte paret.

- Yes, svarte Ari og takket da paret la noen pence i sixpencen.

30 minutter senere klinget det igjen i lua, dagens fangst ga tre pund, 45 pence og en bruskork. Ikke nok til å holde hjulene i sving for familien Behn, men nå var da heller ikke «tiggingen» noe annet enn et sleivspark til grinebiterne i Norge som kritiserer Ari for at han lever på konas formue og inntekter.

- Jeg synes det er smålig at folk uttaler seg om min økonomi når de ikke vet noe i det hele tatt om den, sier Ari Behn.

Få mennesker i kongefamilien arbeider så mye som den utvandrede Mossegutten. I høst leverte han fra seg sin del av manuset til «Bibelen», gigangtoppsetningen på Det Norske Teater, og han har spilt inn sju nye episoder sammen med TV-makker Per Heimly. «Ari og Per» vises senere i år på TVNorge. Han lanserte sin egen vin «Mandala» og 23. mars debuterer han som kunstmaler med en utstilling på Pan Galleri på Geilo.

Innimellom får han tid til event- og reklamejobbing, sist skaffet han det norske klesmerket Moods of Norway masse oppmerksomhet da han stilte med englevinger på catwalken.

Les mer og se de morsomme bildene fra Aris tigger-stunt i fredagens Se og Hør. LES OGSÅ: - Jeg er født med 2 i promille  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer