Gunilla Persson i «Svenske Hollywoodfruer»:

Her tenner Gunilla Persson på alle pluggene: - Hun er som en morder

TV-stjernen blir rasende når morens hjelpepleier forpurrer stevnemøtet hennes.

Den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson skal på Tinder-date, men så stikker morens hjelpepleier av. Det får Gunilla til å tenne på alle pluggene. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tirsdag kveld er de elleville damene i reality-serien «Svenske Hollywoodfruer» tilbake på TV3.

Høstens sesong byr på en helt ny frue, nemlig 28 år gamle Jennifer Åkerman.

Den unge modellen er sammen med «The Walking Dead»-stjernen Tom Payne (34), men i kveldens episode er det nok en gang bråkmaker Gunilla Persson (58) som stjeler mye av oppmerksomheten.

Gunilla skal på sin aller første Tinder-date, men ender opp med å måtte avlyse stevnemøtet når hjelpepleieren til moren hennes Iris (91) forlater huset uanmeldt.

Den kjente Hollywood-fruen kan nemlig ikke la sin aldrende mor være hjemme alene, og det får 58-åringen til å tenne på alle pluggene:

- Mammas hjelpepleier stikker herfra, som en morder! utbryter Gunilla foran kamera.

Saken fortsetter under bildet:

HØRER ET SMELL: Gunilla Persson holder på å gjøre seg klar til sin første Tinder-date når morens hjelpepleier forlater huset hennes i sinne. Foto: TV3
HØRER ET SMELL: Gunilla Persson holder på å gjøre seg klar til sin første Tinder-date når morens hjelpepleier forlater huset hennes i sinne. Foto: TV3 Vis mer

- Vil dø uten deg

I episoden kan man se den kontroversielle tv-stjernen gå mot bilen til hjelpepleieren, mens hun roper på engelsk:

- Moren min vil dø uten deg! Gud følger med, vet du, kommer det advarende fra den svenske tv-profilen.

Hjelpepleieren, som kun blir omtalt som Daisy i TV3-programmet, lar seg imidlertid ikke skremme av Gunilla. Hun starter opp bilen og ruser motoren før hun kjører av gårde.

  • Se video av en rasende Gunilla Persson øverst i saken!

Selv om Gunilla går inn i huset sitt igjen, fremfor å konfrontere pleieren før hun forlater nabolaget, er hun langt ifra fornøyd med oppførselen til hjelpepleieren.

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen ringer derfor til agenten som har skaffet henne hjemmehjelpen, og samtalen viser seg å bli av det ganske så opphetede slaget.

Truer med søksmål

Gunilla Persson prøver å forklare situasjonen for agenten. Hun forteller at pleieren stakk av etter at Persson fortalte henne at hun tidligere har opplevd at pleiere har stjålet fra huset hennes.

Det falt tilsynelatende ikke i god jord hos pleieren. Ifølge Persson ble hun fornærmet, og sa at hun ikke kunne utføre pliktene sine hvis tv-stjernen var redd for å bli bestjålet.

Og TV3-profilen blir rasende - i kjent stil - mens hun snakker i telefonen med agenten som har skaffet henne hjelpepleieren.

Gunilla brøler inn i mobilen når hun opplever å ikke bli tatt på alvor, selv om hun truer med både politianmeldelse og søksmål:

IKKE BLID: Gunilla Persson brøler inn i telefonen i høstens sesongpremiere av «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3
IKKE BLID: Gunilla Persson brøler inn i telefonen i høstens sesongpremiere av «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3 Vis mer

- Du har ikke peiling på hvor høyt jeg kan skrike! Jeg er ikke i et avslappet humør akkurat nå! Hvordan kan du tro at jeg er avslappet? skriker hun av full hals.

Det svært høylytte opptrinnet ender med at agenten legger på, mens Gunilla Persson uttaler at selskapet er en «gjeng med kriminelle» i hennes øyne.

Hvordan 58-åringen løser problemet med hjelpepleieren, kan du se i sesongpremieren av «Svenske Hollywoodfruer» på TV3.

Måtte bevise at moren lever

Dette er for øvrig ikke første gang i år at Gunilla Persson har tatt sin aldrende mor i forsvar.

I mai skrev Aftonbladet at reality-stjernen var nødt til å bevise for svenske myndigheter at moren hennes Iris fortsatt levde, ettersom de mistenkte at det ble fusket med pensjonen.

- De aper med meg, rett og slett. De vil at mamma skal dra seg til ambassaden i Washington og vise at hun lever. Jeg kan ikke fly henne noe sted. Hun orker så vidt en halvtimes biltur, tordnet Gunilla den gang.

Den populære tv-profilen, som er blitt viden kjent for sin korte lunte og sin hang til dramatikk, har hatt moren boende hos seg i Los Angeles de siste seks årene.

I «Svenske Hollywoodfruer» har seerne blitt kjent med Iris ved en rekke anledninger. I sesongen som ble sendt på TV3 våren 2015, tok Gunilla blant annet med seg moren ut på restaurant - noe som ikke bare ble en avslappet affære.

Se video fra restaurantbesøket nedenfor!

LES OGSÅ: Nå skjuler de ikke lenger sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer