Her tar Triana til tårene

Triana Iglesias får en sterk følelsesmessig reaksjon under søndagens «Hjem til jul».

SEOGHØR.NO: Modell og programleder Triana Iglesias (33) er blant søndagens gjester i «Hjem til jul» på TV3. 

I tillegg til Triana er også skuespillerparet Frank Kjosås (34) og Marie Blokhus (33), fotograf Morten Krogvold (65), filmregissør Ulrik Imtiaz Rolfsen (43) og programleder Per Sundnes (49) med i søndagens program. 

Frank og Marie har sammen med Amnesty deltatt i demonstrasjon utenfor den saudiarabiske ambassaden i Oslo, i protest mot piskingen og fengslingen av bloggeren Raif Badawi.

Dette blir et stort tema for gjengen rundt middagsbordet på Solstua i Holmenkollen, og én som blir spesielt påvirket av historien er Triana Iglesias. 

- Jeg blir så forbanna! Vi tar det for gitt hver eneste dag. Jeg tenker på en av de viktigste tingene vi vokser opp med, som er å være forelsket! Det er så mange mennesker i verden som aldri kommer til å føle den følelsen, fordi de blir giftet bort før de rekker å skjønne hva forelskelse er, sier hun med følelsesladd stemme i programmet, og fortsetter:

- Det er så mye urettferdighet! Vi sitter her og har det så bra, og vi glemmer det, sier hun.

SAMLES: I søndagens «Hjem til jul» samles filmregissør Ulrik Imtiaz Rolfsen (f.v), programleder Per Sundes, skuespillerparet Marie Blokhus og Frank Kjosås, modell Triana Iglesias, fotograf Morten Krogvold. De får servert utsøkt lutefisk av stjernekokk Kjartan Skjelde. 
 Foto: TV3
SAMLES: I søndagens «Hjem til jul» samles filmregissør Ulrik Imtiaz Rolfsen (f.v), programleder Per Sundes, skuespillerparet Marie Blokhus og Frank Kjosås, modell Triana Iglesias, fotograf Morten Krogvold. De får servert utsøkt lutefisk av stjernekokk Kjartan Skjelde. Foto: TV3 Vis mer

Se hele det gripende klippet med Triana Iglesias i «Hjem til jul» øverst i saken!

Forelsket i finsk rapper

Forrige måned bekreftet den vakre TV-profilen til TV2 at hun har forelsket seg i den finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (25). 

- Ja, det stemmer, sa Triana Iglesias til TV 2 i november. 

Det nye paret skal ha møttes under kjendisbilracet Gumball 3000 i mai, og i løpet av høsten skal det ha oppstått varme følelser mellom dem

Mikael har innrømmet til finske Se og Hør at det kan være utfordrende med avstandsforhold, men at Triana har besøkt ham i Finland flere ganger. 

Nylig la Triana ut et bilde av Mikael og seg selv. Under bildet skrev hun:

– Jeg savner deg virkelig kjære, med et hjerte. 

FART OG SPENNING: I sommer har Triana blant annet vært travelt opptatt med å delta i billøpet «Gumball 3000». Det var da hun møtte sin nye kjæreste. Foto: Morten Eik
FART OG SPENNING: I sommer har Triana blant annet vært travelt opptatt med å delta i billøpet «Gumball 3000». Det var da hun møtte sin nye kjæreste. Foto: Morten Eik Vis mer

Hver søndag i advent inviterer TV3 til koselige og høytidelige førjulsstunder i samarbeid med Flyktningehjelpen, Plan, SOS Barnebyer og Amnesty.

Nye kjendisgjester inviteres til hvert program, og alle har med seg personlige gaver - denne søndagen til medlemmer av Amnesty. 

«Hjem til jul» sendes på TV3 søndag kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: Linnéa Myhre var tvangsinnlagt i jula 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.