OVERRASKET: David Hasselhoff dukket overraskende opp på «American Idol»s 80-talls sending for å synge en medley. Foto: FOX
OVERRASKET: David Hasselhoff dukket overraskende opp på «American Idol»s 80-talls sending for å synge en medley. Foto: FOXVis mer

Her tar «The Hoff» TV-seerne på senga

Den tidligere popstjernen klarte ikke å dy seg under 80-talls festen til «American Idol». Se video!

SEOGHØR.NO: Før han ble kjent for sine roller i TV-seriene «Knight Rider» og «Baywatch», var David Hasselhoff  fra slutten av 80-tallet aktiv som artist.

Med låter som «Looking for freedom» og «Crazy for you» gjorde han suksess på hitlistene og fortsatt har «The Hoff» mange fans som går på konserter for å høre ham synge.

Derfor var det nok mange seere som ble gledelig overrasket, da 62-åringen dukket opp på scenen i talentprogrammet «American Idol» denne uken.

Se video her! (ekstern lenke)

Temaet var 80-tallet og Hasselhoff så ut til å storkose seg på scenen, da han framførte en medley av kjente hits fra tiåret, inkludert Queens «Crazy little thing called love» og Culture Clubs «Do You Really Want to Hurt Me».

- Jeg ville gjøre det med humor, sa hovedpersonen selv til People etter opptredenen.

SMILTE BREDT: «American Idol»-dommerne lot seg begeistre av Hasselhoffs opptreden Foto: Fox
SMILTE BREDT: «American Idol»-dommerne lot seg begeistre av Hasselhoffs opptreden Foto: Fox Vis mer

- Jeg ville gjerne synge litt Freddie Mercury, men det var vanskelig å velge kun seks sanger. Jeg ville gjerne synge 30.

LES OGSÅ: - Hun ble født mens jeg stod på scenen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.