Her tar sexpraten helt av på NRK

Sverre Goldenheims sexavsløringer gjorde sexprest Einar Gelius sjokkert og målløs.

KJØPTE NESTEN SEX AV JANNI: ... men Sverre Goldenheim kunne ikke få den tjenesten han ville ha fra prostitusjonsveteranen, så kjøpet ble aldri noe av. Foto: NRK
KJØPTE NESTEN SEX AV JANNI: ... men Sverre Goldenheim kunne ikke få den tjenesten han ville ha fra prostitusjonsveteranen, så kjøpet ble aldri noe av. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO: Twitter og Facebook bobler over av reaksjoner på tirsdagens episode av «Trygdekontoret» på NRK3.

Tema var sex og prostitusjon og som gjester hadde programleder Thomas Seltzer (41) hanket inn sexprest Einar Gelius (51), eks-prostituert  Janni Wintherbauer (67), artist Rune Rudberg (49) - og utelivsbaron og «Norges Rike»-deltager Sverre Goldenheim (29).

Det er sistnevnte uttalelser i programmet som har skapt rabalderet. I programmet legger Godenheim blant annet ut om sitt forhold til transseksuelle og analsex. Han er også åpen på at han kjøper sex.

Se hele sendingen på NRK Nett-TV!

En innvending fra programleder Seltzer om hvorfor han, som kan få hvem han vil, velger å kjøpe sex, besvarer unge Sverre slik:

- Det er litt for spenningen. Å møte en helt totalt ukjent person. For meg er sex bare hud. Folk drar på sopptur. Jeg tar 06.40 KLM, tilbake 21, da har jeg fått en fin dagstur.


I programmet kommer det frem at Goldenheim debuterte som horekunde allerede som 15-åring, og at han i løpet av «karrieren» også har vært nær ved å kjøpe sex fra med-Trygdekontoret-gjest Janni Wintherbauer.

- Jeg var veldig nær en gang. Før hadde du jo annonse i disse bladene, ikke sant. Jeg var på vei bort til deg en gang. Jeg tror jeg ringte deg.


Grunnen til at det ikke ble noe av forklarer han med at Janni - som forøvrig ble født som mann, men har tatt kjønnsoperasjon - ikke utførte den tjenesten han ønsket.

Janni repliserer i programmet med at Sverre Goldenheim er en kjekk ung mann, men at hun ikke ville hatt sex med ham gratis.
 
Utelivsbaronens bramfrie uttalelser blir i løpet av programmet tisdag så pikante, for å si det forsiktig, at selv «Sex i Bibelen»-forfatter, den uttalt smått kinky presten Einar Gelius, blir i beit for ord.

- Einar, hva syns du?
spør Thomas Seltzer.

- Nei, hva skal jeg si? Jeg blir litt stum for en gangs skyld, svarer en beklemt prest.


Etter sjokkprogrammet postet Goldenheim følgende melding på Facebook:

«Barneskirenn. NRK klipper jo bort alle gullkorn!:-(»

NRK opplyser til Seher.no tirsdag ettermiddag at de foreløpig ikke har mottatt noen klager på programmet.

Daglig leder Jarle Haugland i organisasjonen Familie & Medier, tidligere Kristelig Kringkastingslag, er imidlertid ikke spesielt imponert over statskanalen etter å ha sett deler av programmet.

- Tematikken er jo alltid en utfordring å behandle. Jeg enig i at temaet er viktig, men dette programmet ble vulgært. Det var ett lite innslag som var bra, der Einar Gelius tok opp problemene knyttet til prostitusjon, det skal han ha ros for, men temaet ble for øvrig behandlet på en vulgær måte, sier Haugland til Seher.no.

Han presiserer samtidig.

- Det fremstilles ofte at vi er imot å snakke om sex, det er ikke riktig, men temaet fortjener noe bedre enn å behandles på en så vulgær måte. Sex er for fint til det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Goldenheim fant tonen med Hollywood-frue