Her tar Obama en «brush off shoulders»-move

Presidenten rista seg løs med superparet Jay-Z og Beyoncé.

HYGGE: En av Obamas tilhengere har lagt ut bildet på det sosiale nettstedet Instgram.  Foto: Instagram
HYGGE: En av Obamas tilhengere har lagt ut bildet på det sosiale nettstedet Instgram. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at det mektige artistparet Jay-Z (42) og Beyoncé (31) er tilhengere av et annet mektig par - nemlig president Barack Obama (51) og hans kone Michelle Obama (48).

Men presidenten legger ikke skjul på at han selv setter stor pris på herr og fru Carter.

Under en kampanjemiddag som ble holdt på Jay-Z's eksklusive klubb 40/40 i New York i forrige uke, hygget de seg så godt i hverandres selskap at de rett og slett tok en liten dansemove sammen, inspirert av Jay-Z-låta «Dirt Off Your Shoulder».

Beyoncé, som i januar i år ble mamma til parets første datter Blue Ivy Carter, så fantastisk ut i en rød tettsittende kjole.

Hun og ektemannen var vertskap under middagen, sammen med presidenten selv:

- Jeg kan ikke få sagt mange nok ganger hvor stolte vi er over å lede kveldens tilsteldning sammen med president Obama. Vi tror på hans visjon, fortalte 31-åringen til gjestene, ifølge nettstedet Us Magazine.

Presidenten, som er pappa til Malia (14) og Sasha (11), hadde også bare lovord å si om venneparet:

- Til J og B, takk for vennskapet. Beyoncé, du kunne ikke vært en bedre rollefigur for jentene mine! Og Jay-Z, vi to har begge døtre, og koner som er mer populære enn det vi er... så du vet, vi har et lite bånd der du og jeg. Det er hardt, men okey, spøkte demokraten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Barack og Michelle Obama klinte til på tribunen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer