SPORTY: Etter litt nøling, valgte komiker Håvard Lilleheie og kle seg nesten naken for resten av middagsgjestene. Foto: TVNorge
SPORTY: Etter litt nøling, valgte komiker Håvard Lilleheie og kle seg nesten naken for resten av middagsgjestene. Foto: TVNorgeVis mer

Her tar Mira hevn

- Jeg trodde ikke han skulle tørre å ta den på seg.

SEHER.NO: I onsdagens "4-stjerners middag" er det artist og "X Factor"-dommer Mira Craig (27) som skal invitere til middag, og gjestene som kommer er "Manshow"-programleder Håvard Lilleheie (35), "Paradise Hotel"-deltager Petter Pilgaard (29) og programleder Synnøve Skarbø (38).
 
I kveldens episode utrykker Mira at hun ønsker å ta hevn på Lilleheie for en gang hun var gjest i humorprogrammet hans, "Manshow". Da oppfordret nemlig Lilleheie 27-åringen til å ta den berømte "rumpedansen" sin i studio, noe Mira tydeligvis har angret på i ettertid.

- Rumpedansen hennes er jo blitt en slags signatur, så når hun var i studio og praten fløyt og jeg følte det var god stemning, da føltes det naturlig å be om 'er det mulig å få se litt rumpedans?'. Det bød hun på, og det var veldig god stemning i salen den gangen hun gjorde det, mimrer Lilleheie under middagsbesøket hos Mira.

Denne gangen er det imidlertid Lilleheie som får gjennomgå av Mira, når verten oppfordrer til en selskapslek, som resulterer i at komikeren må ta på seg en noe spesiell g-streng-truse.

Se et klipp fra episoden nederst i saken!

- Jeg trodde ikke han skulle tørre å ta den på seg, men det var jo drit sporty gjort av han liksom, sier Mira etter nesten-naken-stuntet.

Lilleheie har hatt stor suksess med sine naken-stunt i "Manshow", men nylig gikk 35-åringen - som i sommer ble pappa - ut og hevdet han hadde vist seg naken for siste gang på tv.

- Jeg håper jeg har vært naken for siste gang. Vi har gjort den biten liksom, uttalte han til Seher.no i september.

Se episoden av "4-stjerners middag" på TVNorge onsdag klokken 19.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Ser fotball med baby på armen