Her tar Hans Erik Dyvik Husby til tårene

Det personlige spørsmålet fikk følelsene til å flomme over. Se video!

TOK TIL TÅRENE: Det ble en sterk følelsesmessig påkjennig, da tidligere Turboneger-vokalist Hans Erik Dyvik Husby ble intervjuet om morens død av Anbjørg Sætre Håtun. Intefvjuet vises tirsdag i den nye TV3-serien «Det blir bedre». Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Det ble en sterk følelsesmessig påkjennig, da tidligere Turboneger-vokalist Hans Erik Dyvik Husby ble intervjuet om morens død av Anbjørg Sætre Håtun. Intefvjuet vises tirsdag i den nye TV3-serien «Det blir bedre». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra «Det blir bedre» nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Artisten Hans Erik Dyik Husby klarte ikke å holde tårene tilbake da han i forbindelse med den nye TV3-serien «Det blir bedre» ble spurt om hvordan han opplevde å miste sin mor Else som seksåring.

- Konseptet død var nytt og fremmed for meg. Jeg skjønte ikke så mye av det, så jeg meldte meg litt ut av det. Broren min var tre år eldre enn meg og hadde nok litt mer oppfatning av hvor definitivt det var.

Fortsatt husker den tidligere Turboneger-vokalisten godt øyeblikket da han mottok budskapet om morens død.

- Jeg var i barnehagen og feiret seksårsdagen min med boller og brus. Så kom faren min og hentet meg. Så ligger hun hjemme og er død, sier en gråtkvalt Husby til programleder Anbjørg Sætre Håtun.

I TV-serien «Det blir bedre» intervjues også kjendiser som den tidligere fotballstjernen Stig Inge Bjørnebye, modellen Aylar Lie og artisten Lisa Stokke som alle har opplevd ulike former for personlig motgang, og hvordan de har taklet det.

I programmet forteller Husby om hvordan han også i mange år slet med rusmisbruk, og først klarte å bli rusfri da han selv fikk datteren Else Victoria (2), som er oppkalt etter hans avdøde mor.

- Jeg pleide å si til folk at når jeg får datteren min, skal jeg slutte å ruse meg. Da datteren min kom, sa jeg til Gro (Skaustein, Husbys kone, red.anm) at nå slutter jeg enten å ruse meg, eller så dør jeg, sier han.


«Det blir bedre» ser du på TV3 tirsdager klokka 21 på TV3. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Idol-dommerne mottar refs[obj:media:9925]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer