Her tar han farvel med ekskjæresten

Jim Carrey bar kisten under Cathriona White sin begravelse i Irland.

KNUST: Skuespiller Jim Carrey sa lørdag farvel med ekskjæresten.  Foto: NTB scanpix
KNUST: Skuespiller Jim Carrey sa lørdag farvel med ekskjæresten. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: For halvannen uke siden ble skuespilleren Jim Carreys (53) av og på-kjæreste, Cathriona White, funnet død. Hun ble 28 år gammel.

Nettstedet TMZ.com meldte at White hadde tatt sitt eget liv med en overdose.

Hun etterlot seg et selvmordsbrev adressert til Carrey hvor hun skriver om bruddet deres som skal ha skjedd 24. september.

Lørdag tok Carrey farvel med 28-åringen i Our Lady of Fatima church i Irland, der hun ble begravd ved siden av sin avdøde far. 

Ifølge Daily Mail ankom komikeren Irland fredag kveld, og sammen med hennes nærmeste familie var han med å være kisten ut av kirken.

- Jeg er sjokkert og i bunnløs sorg av bortgangen til min søte Cathriona. Hun var en utrolig snill og delikat irsk blomst, for følsom for denne jorden. Hjertet mitt går ut til hennes familie og venner, og til alle som elsket og brydde seg om henne. Vi har alle blitt truffet av lynet, sa Carrey i en uttalelse til UsWeekly.com etter dødsfallet.

Saken fortsetter under bildet

SLITEN: Jim Carrey klarte ikke å skjule sorgen over å ha mistet ekskjæresten.  Foto: NTB scanpix
SLITEN: Jim Carrey klarte ikke å skjule sorgen over å ha mistet ekskjæresten. Foto: NTB scanpix Vis mer

I hardt vær

Jim Carrey og White ble kjærester første gang i 2012. De skal siden ha hatt et av-og-på forhold, og fant tilbake til hverandre i mai før de valgte å gjøre det slutt igjen kun dager før hun valgte å ta sitt eget liv.

Ifølge TMZ at Carreys reseptbelagte medisiner kan ha vært årsaken til dødsfallet.

Ifølge nettstedet lå det tre pille-beholdere ved siden av sengen hun ble funnet død. Pillene var skrevet ut til en fiktiv mannsperson, som etterforskere hevder er et alias Carrey bruker.

Ved siden av sengen lå det sovemedisinen Ambien, smertestillende Percocet i tillegg til blodtrykk- og hjertemedisinen Proprenolol.

«Mange kjendiser bruker falske navn på resepten av personlige grunner», skriver TMZ.

En kilde forteller til nettstedet at White kan ha tatt med seg pillene fra Carreys hus, men informasjonen er ikke bekreftet.

Carrey har ikke kommentert saken.

SELVMORD: 28. september ble Jim Carreys ekskjæreste funnet livløs i sitt eget hjem. Hun hadde tatt overdose.  Foto: NTB scanpix
SELVMORD: 28. september ble Jim Carreys ekskjæreste funnet livløs i sitt eget hjem. Hun hadde tatt overdose. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Falt på segway i egen stue