«Jegertvillingene»:

Her tar følelsene tar overhånd for «Jegertvillingene»

Brast i gråt under familiegjenforeningen.

FØLSOM MØTE: Når «Jegertvillingene» skal møte slektninger de ikke har sett på 15 år tar følelsene overhånd.  VIDEO: Fra «Jegertvillingene» på TV Norge, 2017 Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «Jegertvillingene» Johanne og Kristine Thybo-Hansen (25) er kjent som to sterke kvinner, men i torsdagens episode av TV-serien deres, viser de sine følsomme sider.

Tvillingene reiser til Danmark for å møte gamle slektninger som de ikke har sett på 15 år. Det blir et spesielt øyeblikk for jentene.

Etterhvert som de nærmer seg inngangen strømmer nemlig tårene på, spesielt når de ser flere av familiemedlemmene i vinduet.

- Mye av personligheten vår har vi fra Danmark. Både temperament og alt svinprat. Vi er jo familie i blodet vårt, og vi føler vi er en del av det. Det varmer og bli så godt tatt i mot, og det virker som de er glade i oss, forteller Kristine i programmet.

Saken fortsetter under bildet.

Følsomt: Det ble følsomt for jentene å møte gammel slekt. Foto: TV Norge 
Følsomt: Det ble følsomt for jentene å møte gammel slekt. Foto: TV Norge  Vis mer

Flere familiemedlemmer påpeker at tvillingene har vokst en del siden sist.

- Det er et stort øyeblikk at de har kommet hit. Det overrasket meg. Det betyr mye at de fikk tårer i øynene, forteller grandonkel Finn Thybo.

Etter en god titt på gamle bilder og en god middag med gaver, reiser jentene igjen. De legger ikke skjul på at de gjerne skulle hatt med moren sin til Danmark.

- Jeg skulle ønske mamma hadde vært med. Hun hadde storkosa seg her, men hun har så jævlig flyskrekk. Vi skal dope henne ned å få tatt henne med hit til sommeren. Hun skal være med hit. Vi skal tvinge henne, men vi kan jo også kjøre ned til Danmark. Det er godt for henne også å møte de igjen, sier jegertvilling Johanne.

Saken fortsetter under bildet.

GLEDELIG GJENSYN: Det ble et gledelig gjensyn for de gamle slektningene i Danmark når tvillingene kom på besøk. Foto: TV Norge. 
GLEDELIG GJENSYN: Det ble et gledelig gjensyn for de gamle slektningene i Danmark når tvillingene kom på besøk. Foto: TV Norge.  Vis mer

Satte ut «Sinnasnekker'n» med sex-spørsmål

24-åringene har både provosert og fascinert det norske folk siden de dukket opp på TV-skjermen i 2015, og det siste året har de merket godt på kjendisstatusen.

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen, og vil ta «selfies», har Johanne Thybo Hansen tidligere sagt til Seoghør.no.

Hun har også avslørt at det i visse settinger er umulig å gå rundt uten å bli stoppa.

- På Villmarksmessa kan vi bare glemme å gå i fred. Der vil alle snakke med oss hele tiden. Det er veldig koselig, men av og til litt spesielt å ikke kunne gå i fred, sier 24-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

UT PÅ TUR: Kristine og Johanne har med Sinnasnekker`n Otto Robsahm på tur. Hvordan det går ser du i denne sesongen av Jegertvillingene, som begynner på TVNorge torsdag kl 20.30 FOTO: TVNorge
UT PÅ TUR: Kristine og Johanne har med Sinnasnekker`n Otto Robsahm på tur. Hvordan det går ser du i denne sesongen av Jegertvillingene, som begynner på TVNorge torsdag kl 20.30 FOTO: TVNorge Vis mer

«-Har du pult før du kom hit, Otto?»

Jentene hadde aldri sett for seg den oppmerksomheten de har fått i forbindelse med serien, og er helt overrasket over hvordan to «einstøinger »har blitt så populære.

- Vi er jo bare to einstøinger fra nord som driver med hobbyen vår. Likevel er folk fascinerte av oss sier de. Unge jenter som røyker, banner og jakter er vel kanskje ikke noe alle er vant med!

Otto Robsahm, bedre kjent som «Sinnasnekker'n», dukker opp i denne sesongen av Jegertvillingene og for han var det ikke banningen til jentene han slet aller mest med...

Da jentene overrumplet ham med å spørre om han har fått «hall» før turen, begynte han å le da han innså at det var sex de snakket om.

«HALL»: Da tvillingene spurte Otto om han hadde fått seg «hall» før han skulle ut på fisketur oppstod det et komisk øyeblikk. Video: TVNorge. Vis mer

«Jegertvillingene» ser du på TV Norge torsdager 20.30.

LES OGSÅ: Celine Dion trodde ikke sine egne øyne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer