Her tar følelsene overhånd

Miley Cyrus klarte ikke å holde tårene tilbake, da hjemløse Jesse gikk på scenen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sjokkerte Miley Cyrus (21) ved å «twerke» halvnaken mot Robin Thicke under MTVs Video Music Awards, men i år viste sangerinnen en langt mer alvorlig side av seg selv.

Miley begynte nemlig å gråte, da hun fikk en hjemløs mann ved navn Jesse til å ta imot en pris på hennes vegne for videoen «Wrecking Ball».

RØRT: Etter Miley vant prisen for beste video, tok hjemløse Jesse imot prisen for henne. Miley ble så rørt av det han sa, at hun ikke klarte å holde på tårene.
RØRT: Etter Miley vant prisen for beste video, tok hjemløse Jesse imot prisen for henne. Miley ble så rørt av det han sa, at hun ikke klarte å holde på tårene. Vis mer

- Jeg klarer ikke å si noe uten å gråte. Jeg ville bruke denne anledningen til å sette fokus på et alvorlig tema. Hjemløs ungdom i Amerika. Vi er så fornøyde med å bare dra hjem med de flotte prisene våre, men hvem tenker på de som ikke har et hjem?

- Uansett hvor mye folk snakket om det som skjedde i fjor, så følte jeg meg ikke hel. Nå føler jeg meg hel, sa Miley til MTV.

Satte fokus på hjemløs ungdom

Mannen som tok imot prisen er en representant for «My Friends Place», en organisasjon som hjelper hjemløse ungdommer i Amerika. Mens Jesse står og snakker, tar følelsene overhånd for superstjernen Miley Cyrus.

HJEMLØS: Miley Cyrus og Katy Perry ble rørt da hjemløse Jesse snakket.  Foto: MTV
HJEMLØS: Miley Cyrus og Katy Perry ble rørt da hjemløse Jesse snakket. Foto: MTV Vis mer

Hun blir tydelig beveget av det han sier, og tørker tårer mens hun ser på Jesse.

- Los Angeles, underholdningsbyen, har den største delen av hjemløse ungdommer i hele Amerika. I år vil musikkindustrien tjene over 7 billioner dollar. Rett utenfor denne døren er det 54 000 ungdommer som ikke har et hjem, sa Jesse foran superstjernene og millioner av seere.

Videre fortalte han at de som vil hjelpe, kan gå inn på Mileys Facebook-side, hvor man finner en lenke som sender deg videre.

LES OGSÅ: Miley hoppet på det norske bursdagsbarnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer