GRÅT: - Det kom noen tårer. En ting er at man må reise. En annen ting er at man må trekke seg fra sitt livs opplevelse. Det var jævlig irriterende, sier Tore William Arvesen til Seher.no. Foto: TV 2
GRÅT: - Det kom noen tårer. En ting er at man må reise. En annen ting er at man må trekke seg fra sitt livs opplevelse. Det var jævlig irriterende, sier Tore William Arvesen til Seher.no. Foto: TV 2Vis mer

Her tar Farmen-stjernen til tårene

- Det var helt tragisk, og tiårets nedtur.

SEHER.NO: I mandagens «Farmen» var det Linn Hege Andersen (21) som ble valgt til storbonde. Men det var noe helt annet som skapte den største dramatikken denne gang. I samråd med lege bestemte nemlig Tore William Arvesen (44) seg for å reise fra gården. Hans enorme vekttap var årsaken til avgjørelsen.

- Du må få i deg flere kalorier. Og det fort, enten her på gården, eller ved å reise hjem, var rådet Fredrikstadmannen fikk fra legen etter at de andre deltagerne hadde heist det røde flagget på Tranøya.

Dermed var ikke valget vanskelig å ta for den vanligvis svært så 44-åringen. Og det ble tårevått da den humørfylte deltageren bestemte seg for å forlate konkurransen.

- Det er vanvittig skuffende å måtte trekke seg. Spesielt når man har alle forutsetninger for å være en del av dette. Men jeg gikk ned i vekt for fort, og dette er tross alt ikke en slankekonkurranse. Å tape på grunn av vekten er rett og slett ille. Det var helt tragisk, og tiårets nedtur, forteller Tore William til Seher.no.

44-åringen mistet mange, svært mange kilo på de seks og en halv ukene han levde på Tranøya.

- Jeg hadde kanskje godt av det, men ikke over så kort tid. På seks måneder kanskje, men ikke på seks uker, mener Tore, som inrnrømmer at han begynte å gråte da den brutale avgjørelsen var tatt.


- Ja, det kom noen tårer. En ting er at man må reise. En annen ting er at man må trekke seg fra sitt livs opplevelse. Det var jævlig irriterende.

Det var derimot ikke bare Arvesen som tok til tårene i mandagens episode. Leif Birger Mækinen (53) hadde nemlig vanskelig for å holde tilbake følelsene da kompisen dro.

- Jeg valgte å reise fra en god gjeng, som det var veldig gøy å være sammen med. Og jeg og Leif Birger var nære, og hadde lagt bak oss timesvis med prating. Han er en flott fyr, som har vært ærlig og ekte hele veien, sier «Farmen»-Tore til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet nesten100 kilo under  «Farmen»