SUKSESS: Eva ble kjent for alvor da hun landet rollen som Gabrielle Solis i serien "Frustrerte fruer", med blant annet Felicity Huffman og Teri Hatcher. Foto: Scanpix
SUKSESS: Eva ble kjent for alvor da hun landet rollen som Gabrielle Solis i serien "Frustrerte fruer", med blant annet Felicity Huffman og Teri Hatcher. Foto: ScanpixVis mer

Her tar Eva Longoria en «selfie» mens hun kjører

Kritikken hagler etter at «Frusterte Fruer»-stjernen postet dette bildet på Instagram.

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene er slett ikke fremmede for å ta bilder av seg selv; det har gått så langt at det i år var forbudt å ta såkalte «selfies» på den eksklusive MET-gallaen og på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes.

Eva Longoria (40) er én av kjendisene som er stor fan av Instagram, og brøt blant annet forbudet i Cannes da hun poserte sammen med Bollywood-skjønnheten Aishwarya Rai (41).

Nå har hun igjen brutt en regel, men denne gangen er det litt mer alvorlig; hun knipset nemlig bilder av seg selv mens hun kjørte bil.

Brunetten postet en selfie med store, fargerike solbriller fra Victoria Beckhams (41) kolleksjon, men tenkte nok ikke over refleksjonen i glasset. Her ser man tydelig at Eva sitter midt i trafikken.

Saken fortsetter under bildet.

Reaksjonen fra fansen lot ikke vente på seg, og kritikken haglet mot «Frusterte Fruer»-stjernen.

«Tuller du med meg?? Mobil i trafikken? Du er er dårlig forbilde», mener én. «Du risikerer andres liv når du sitter med telefonen i bilen, just saying», skriver en annen.

Eva er langt ifra den eneste kjendisen som bruker mobilen ulovlig; blant annet Kylie Jenner (17), Gwyneth Paltrow (42), Liv Tyler (37) og Paris Hilton (34) har tidligere blitt tatt på fersken i samme situasjon.

LES OGSÅ: Dro på dobbeldate med Beckham

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.