PÅ MIDDAGSBESØK: Anette Bøe, Einar Gelius og Stig Kjos blir vartet opp av selveste Eli Hagen i "4-stjerners middag halv åtte". Foto: TVNorge
PÅ MIDDAGSBESØK: Anette Bøe, Einar Gelius og Stig Kjos blir vartet opp av selveste Eli Hagen i "4-stjerners middag halv åtte". Foto: TVNorgeVis mer

Her tar Eli til tårene

- Vi snakket om følelser på en måte jeg aldri har gjort før, forteller Eli Hagen til Seher.no.

SEHER.NO: Mandag er det premiere på TVNorge-programmet "4-stjerners middag halv åtte", der fire kjendiser hver uke skal konkurrere om å være å lage den beste maten. Først ut er "Studio 5"-kjendisen Eli Hagen, tidligere ungkar Stig Kjos, prest Einar Gelius, samt den tidligere langrennsløperen Anette Bøe.

I mandagens episode foregår det hele hjemme hos Eli og mannen Carl I. Hagen. Og det blir ikke bare mat som står i fokus når verten skal ta seg av sine tre gjester...

- Tror du på Gud? lyder det fra Eli Hagen.

Spørsmålet er rettet mot Anette Bøe, som kontant svarer "ja". Dermed fortsetter det som skal vise seg å bli en tårefull samtale.

- Det er så mange som ikke tror på Gud i dag, fortsetter Eli, som tydelig sliter med å holde tårene vekk.

Til Seher.no forteller "Studio 5"-programlederen at hun gråter for det aller, aller meste.

- Det ble bare sånn, vi hadde jko fått litt vin og greier. Vi hadde gjort opptak hele dagen, og det var bare noe med stemningen der og da. Einar Gelius var jo også en spesiell prest - en helt annen prest enn noen annen jeg har møtt, sier 61-åringen, som innrømmer at hun blir lett rørt av små ting.

- Vi snakket om følelser på en måte jeg aldri har gjort før. Jeg blir veldig lett rørt, og gråter for alt som er. Jeg gråter til og med av fine filmer, forteller hun.

I "4-stjerners middag halv åtte" blir det hver uke kåret en "ukas vinner". På slutten av programserien møtes de fleste av vinnerne i en superfinale.

Tirsdag er det Stig Kjos' tur til å varte opp sine gjester, og selv beskriver han det hele ganske så enkelt i mandagens program.

- Jeg gruer meg allerede...

"4-stjerners middag halv åtte" ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Redd for å være på TV